Στους 8 του Κυπέλλου με χαλαρό διπλό στα Ψαχνά



Με την πρόκριση να έχει καθαρίσει από το 3-0 της Λεωφόρου, η ομάδα μας έβγαλε την υποχρέωση της και πήρε και την νίκη στο δεύτερο ματς. Τώρα στους 8 θα αντιμετωπίσουμε λογικά τον Ολυμπιακό Βόλου (είχε νικήσει στον Βόλο 2-0 τον Αστέρα Μαγούλας στο πρώτο ματς) και ο δρόμος αυτός πρέπει να φτάσει μέχρι τον τελικό και το Κύπελλο. Τίποτα λιγότερο και το ξέρουν όλοι στην ομάδα αυτό.

Στα θετικά -όπως είθισται σε τέτοιου είδους ματς- η συμμετοχή αρκετών παικτών που δεν έχουν μέχρι στιγμής πολλά λεπτά συμμετοχής, η ξεκούραση αυτών που έχουν και η επιστροφή του Μπαϊράμι που λογικά πρέπει να περιμένουμε πράγματα από αυτόν.

Η ομάδα ούτε σήμερα έπαιξε μόνη της αφού είχε την συμπαράσταση του κόσμου που δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδάνε. Χωρίς υπερβολή πρέπει να είμαστε οι μόνοι οπαδοί στην Ελλάδα που έχουμε δυναμική και οργανωμένη παρουσία σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου σε όσες έδρες μας αφήνουν (ή και δεν μας αφήνουν).

Τώρα έρχεται το ματς της Βέροιας, όπου θα είναι αρκετά δύσκολο και η ομάδα πρέπει να δείξει καλύτερο πρόσωπο από τα τελευταία 2 ματς πρωταθλήματος και να πάρει το διπλό.

Σχόλια

  1. Ακόμα μια πολύ μετρια εμφάνιση με μπλαζέ υφάκι από παίχτες που δεν έχουνε δείξει τίποτα ιδιαιτερο για να πούνε εντάξει μωρε αντε να κάνουμε αγγαρεία με τα Ψαχνά αφου ριχνουμε 4-5 αρες σε κάθε αντίπαλο..

    Το μόνο που κρατάω από τον σημερινό αγώνα είναι η φάση με τον Ρισβάνη προς το τέλος που κόβει παίρνει τη μπάλα ανεβαίνει όλο το γήπεδο γίνεται σέντερ φορ ,ξαναπαίρνει τη μπάλα γυρίζει ωραία το σώμα του αλλά στέλνει τη μπάλα λίγο αουτ. Το παλικάρι για κεντρικός αμυντικός ξέρει πολύ μπάλα._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δε μιλάς όμορφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έτσι όπως τα γράφεις νομίζω θα μου σηκωθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ούτε ο μεγαλύτερος Ολυμπιακός δε θα έγραφε αυτό το 'αποκορύφωση του παρακράτους του ΚΟΚΚΑΛΑΡΑ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου