Στις 8 του Μάη κρίνεται το μέλλον του Συλλόγου. Το καυλάντισμα τελείωσε!


Όπως αναμενόταν η ΓΣ πήγε για επαναληπτική στις 8 Μαϊου.
Όπως αναμενόταν ο Τζίγγερ και σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι μέτοχοι (πλην Βγενόπουλου ,Θ.Γιαννακόπουλου) ,δεν μπορούσαν να ξυπνήσουν 10 το πρωί για να δώσουν το παρόν.
Όπως αναμενόταν ο Βγενόπουλος και ο ερασιτέχνης δεν συγκρότησαν ΔΣ.

Και κανείς δεν έγινε πιο σοφός απο την σημερινή ΓΣ. Πάλι μια απο τα ίδια ,μόνο που αυτήν την φορά φαίνεται πως φτάνουμε στο τέλος. Γιατί πολύ απλά ,αν δεν βρεθεί λύση και στην επαναληπτική ΓΣ τα όρια στενεύουν και η ομάδα πάει για φούντο. (είναι αυτά που έγραφα ,εδώ)


  • Ο Τζίγγερ και οι υπόλοιποι μέτοχοι ΠΡΕΠΕΙ να δώσουν το παρόν. Και επειδή όλη η κουβέντα περιφέρεται γύρω απο την παρουσία του Τζίγγερ που είναι όντως απαραίτητη ,πρέπει να γίνει αναφορά και στους υπόλοιπους μετόχους που είναι άφαντοι! Δηλαδή ,δεν ενδιαφέρονται για το τι θα γίνει στην ΠΑΕ και στέλνουν τους εκπρόσωπους τους; Παναθηναϊκοί δεν υποτίθεται πως είναι;
  • Ο Τζίγγερ ΠΡΕΠΕΙ να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον μοναδικό που φέρεται μέχρι στιγμής να ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ. Αν δεν μισεί τον Σύλλογο ,είναι υποχρέωση του να κάτσει και να συζητήσει ,ώστε να βρεθεί λύση. Εξάλλου αυτά που δεσμεύτηκε το γραφείο τύπου του (Derby News) στις 18 Απριλίου ,να τα δεσμευτεί και ο ίδιος εγγράφως και το παραμύθι θα τελειώσει μια και καλή.
  • Ο κόσμος ΠΡΕΠΕΙ να δώσει δυναμικότατο παρόν. Η 8 Μαϊου φαίνεται πως είναι καταλυτική ημερομηνία. Δεν πάει άλλο...
: Στον παραλογισμό που ζούμε τα τελευταία χρόνια ,που η κάθε φυλλάδα των 1.000 φύλλων ασκεί εξουσία στην ΠΑΕ ή κάνει αντιπολίτευση ,είχαμε σήμερα τα -εντελώς τυχαία- κοινά πρωτοσέλιδα της Derby News και της ΠΡΑΣΙΝΗΣ σχετικά με την δυνατότητα του Βγενόπουλου να δημιουργήσει ΔΣ ,αφού συμμετείχε στην ΓΣ τουλάχιστον το 20% (Βγενόπουλος+Ερασιτέχνης). Και προφανώς απο αύριο θα χορεύουν στον ίδιο ρυθμό κατηγορώντας τον Βγενόπουλο ,πως αυτός οδηγεί την ΠΑΕ σε πτώχευση και όχι ο άλλος που έχει εξαφανιστεί παίζοντας παιχνιδάκια πίσω απο την πλάτη του Συλλόγου. Όπως φαίνεται για τον Βγενόπουλο ,η ΓΗΠΕΛ είναι η καυτή πατάτα και δεν έχει σκοπό να υποκύψει στους εκβιασμούς (γιατί για εκβιασμούς πρόκειται) του Τζίγγερ και των ΜΜΕ του. Είναι το ίδιο πράγμα ,με όταν διέλυσε το ΔΣ.

Αν εγώ θεωρώ την ΓΗΠΕΛ ικανό πρόβλημα ώστε να φτάσουμε σε διάλυση; Προφανώς και όχι. Στα @@ μου ,η ΠΑΕ να πληρώσει 2-4 μύρια παραπάνω για τις μαλακίες της ΓΗΠΕΛ ,για να μην καταστραφεί η ομάδα. Το θέμα είναι πως δεν θα είναι στα @@ του κάθε επόμενου μέτοχου που θα αναγκαστεί να πληρώσει αυτό το ποσό για τις μαλακίες άλλων.

ΥΣ2: Σχετικά με το αν μπορούσε ο Βγενόπουλος διαβάστε κι αυτό εδώ.



Σχόλια

  1. Ο κάθε επόμενος μέτοχος μήπως θέλει και προίκα απο πάνω; φίλε ζούμε το θέατρο του παραλόγου, έχουμε πάθει μαζική παράκρουση και χάφτουμε την κάθε παπαριά. Ο Μαρινάκης πως έσκασε 40 εκατομύρια έξτρα για τα χρέη του Κόκκαλη;; επίσης δεν μπορώ να μη στηλιτεύσω τη στάση του Πατέρα καθώς και την αντιμετωπιση που έχει απο τα μέσα. Ήτανε ο πρόεδρος που διαχειρίστηκε τόσα χρήματα και τώρα δεν ασχολείται και ούτε γάτα ούτε ζημιά; και γιατί αυτουνού η στάση να περνάει στο ντούκου και να θεωρείται θεμιτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραληρείς ρε μεγάλε .
    Ο Βγενόπουλος θέλει να εξασφαλίσει πώς δεν θα κλιθεί να πληρώσει μελλοντικές οικονομικές ζημιές , που θα απορρέουν από τα λάθη και τις αστοχίες του πρώην μεγαλομετόχου ( αν ποτέ φύγει ) .
    Αυτό από πότε είναι προίκα ;
    Εσύ μπορεί να είσαι κουβαρντάς , αλλά μην περιμένεις από στυγνούς επιχειρηματίες- λεφτάδες - και σφόδρα καπιταλιστές σε περίοδο κρίσης , ευαισθησίες .
    Ο Μαρινάκης είναι Μαρινάκης , πήρε τον Ολυμπιακό υπό άλλες -οικονομικές-συνθήκες .
    Όσο για τον Πατέρα θα συμφωνούσα μαζί σου , αν στηλίτευες τους ανύπαρκτους ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Παύλο & Δημητλάκη ( ο Θανάσης είναι ενεργός και μάγκας Παναθηναικός ) .
    Αυτουνού η στάση κρίνεται αναλόγως .
    Έπαιρνε κούπα και του λέγανε πάρτο και φύγε από εδώ .
    Τελικά δεν έφυγε μόνος του .
    Φύγανε και αυτοί που τον καλούσαν να φύγει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Βγενόπουλος μιλάει πολύ αόριστα. Σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουν βγεί στα φόρα και ουδείς τα εχει αντικρούσει, η μόνη πιθανή αβαρία είναι να κληθει να πληρώσει 2 εκατομμύρια η ΓΗΠΕΛ. Ο Σαμαράς μίλησε με κάποια στοιχεία, ο Βγενόπουλος υποσχέθηκε απάντηση, και ως τότε είναι έκθετος. Ο Παύλος νομίζω είχε εκπρόσωπο, αλλά και να μην είχε δεν είπε ποτε οτι θέλει να διοικήσει. Σήμερα ο Βγενόπουλος μπορούσε να ορίσει δική του διοίκηση και ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. Όλα τα άλλα είναι να'χαμε να λέγαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανενημέρωτος σε όλα σε βρίσκω μεγάλε .

    1. Ο Βγενόπουλος μιλάει πολύ συγκεκριμένα . 
    http://prasinanea.gr/categories/stadium/article1714521.ece 
    Για ρίξε μια ματιά , και αν βρεις κάτι παράλογο μες το και σε εμάς .
    2. Μόνο την ΓΗΠΕΛ ; Περί ΑΚΤΩΡ έχεις ακούσει τίποτα ; Αυτουνού ντε του καναλάρχη .
    3.http://www.leoforos.gr/article/38264/ta-eglemata-tes-gepel
    Αυτά περί Σαμαρά .
    Βγήκε και είπε την υπερασπιστική γραμμή του Τζίγγερ .
    4. Τώρα περί Παύλου . 
    Τόσα χρόνια έκανε αυτό που κατηγορείτε ( εσείς ντε ) , τον Βγενόπουλο.
    Άφηνε να αιωρείται ότι θα βοηθήσει , θα μας σώσει , θα μας αποδεσμεύσει από την οικογένεια του Γιάννη Βαρδινογιάννη & των εχθρών εντός ( έτσι έγραφε ο Δημητράκης ο κωλοτούμπας ) .
    Για ρίξε άλλη μια ματιά :

    http://mypanathinaikos.wordpress.com/2011/05/08/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82%E2%80%A6/ 

    http://www.sportaction.gr/Podosfairo/Superleague/Panathhnaikos/item/133728-Paylos-Giannakopoylos-Tha-voithiso-an-hreiastei 

    Σήμερα -μάλλον και σήμερα- ο βγενόπουλος ΔΕΝ μπορούσε να ορίσει δική του διοίκηση.
    Το ''δημοσίευμα'' το έβγαλε γνωστή φυλλάδα , γραφείο τύπου-λασπολόγοι , το οποίο φυσικά μέσα σε λίγες ώρες , τελείωσε το '΄'επιχείρημα'' . Το λέει το καταστατικό της Α.Ε όσο και να σκούζουν κάποιοι αδέκαστοι Παναθηναικάρες εκδότες και αναγνώστες .
    Για του λόγου το αληθές και επειδή εγώ μιλάω με στοιχεία και επιχειρήματα :
    http://www.leoforos.gr/article/39961/ds-mono-me-tzigger 
    ( δεξιά στην σελίδα τα τρία έγγραφο από το καταστατικό ) .
    Έτσι για να ξέρουμε και τι λέμε .
    Όλα τ' άλλα είναι να ΄χαμε να λέγαμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου