Μην το κουράζουμε: Αν δεν βρεθεί ένας να ρίξει λεφτά το καλοκαίρι στην ΠΑΕ ,τότε η ομάδα πάει για φούντο!


Καλές οι αναλύσεις και οι απόψεις του καθένα σχετικά με το μέλλον της ΠΑΕ ,καλές και οι ΓΗΠΕΛ και τα παρκαρίσματα ,αλλά η ουσία μάγκες είναι μια. Αν μέχρι το καλοκαίρι δεν βρεθεί άνθρωπος να σπρώξει εκατομμύρια για την ομάδα και όχι μονοψήφια δεκαδικά ,τότε η ομάδα του ποδοσφαίρου θα διαλυθεί. Και λέω θα διαλυθεί ,γιατί δεν ξέρω ποιος θα βρεί τα απαραίτητα χρήματα για να τρέξει η ομάδα του χρόνου. Γιατί ξέρετε ,θέλει και κάποια φράγκα η ΠΑΕ για να βγει μια σαιζόν κι ας μην κυνηγάμε τίποτα. Τα λεγόμενα λειτουργικά έξοδα. Ποιος θα τα βάλει αυτά; Ή θα βρεθούν απο τις χορηγίες και τα τηλεοπτικά; Είστε σίγουροι πως θα έχουμε τις ίδιες χορηγίες και του χρόνου;

Απλά πράγματα λοιπόν. Αν δεν θέλουμε να καεί η επόμενη σαιζόν απο τώρα ,πρέπει να βρεθεί άνθρωπος που θα πάρει την ΠΑΕ ,θα ρίξει λεφτά και θα κάνει μεταγραφές. Δηλαδή να βρεθεί σε 1-1,5 μήνα το πολύ.

Αν βρεθεί πιο μετά ,τότε μιλάμε για μια χαμένη σαιζόν ,αλλά τουλάχιστον δεν θα φοβόμαστε την διάλυση. Αν πάλι δεν βρεθεί ούτε μέχρι την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ,τότε αυτά που ζούμε τώρα είναι πταίσματα μπροστά σε αυτά που έρχονται. Προσφυγές ,πωλήσεις ,άδειες συμμετοχής και χρέη θα συμπληρώνουν την εικόνα.

Ξαναλέω: Η ΠΑΕ θέλει άμεσα πολλά εκατομμύρια. Αν δεν βρεθεί αύριο-μεθαύριο λεφτάς ,τότε πάμε για φούντο. Δεν θέλει πολύ σκέψη. Το καράβι είναι ακυβέρνητο και για να έχει ξανά πλεύση θέλει πολλά εκατομμύρια. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

ΥΣ: Ο Βαρδινογιάννης πρέπει να ψάξει να δώσει την ΠΑΕ και όχι να κρατάει μούτρα σαν 5χρονο ,αδιαφορώντας για τις τύχες της. Ο Βγενόπουλος πρέπει να πάρει την ΠΑΕ ή αν δεν μπορεί ,να ψάξει και αυτός για πιθανούς αγοραστές. Το θέμα της ΓΗΠΕΛ πρέπει να λυθεί και απο τους 2 άμεσα. Δε γίνεται ο Παναθηναϊκός να καταστρέφεται και εμείς να μιλάμε για την ΓΗΠΕΛ. Δηλαδή ,αν οδηγηθούμε στο τέρμα ,τι θα καταλάβουμε;

ΥΣ2: Χρειάζονται πολλά λεφτά. Πάνω απο 15 εκατομμύρια. Εκτός κι αν δεν θέλουμε πρωταθλήματα ,κύπελλα και Ευρώπες.

Σχόλια

  1. παιδια για κοιτάξτε αυτο το άρθρο του Καρπετ για το Βοτανικό    http://www.sport.gr/Article/Blogs/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82/%CE%92%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82,-%CE%BF-%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%91%CE%9F/85-125361.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι δίκιο έχεις , αλλά υπό ποιο πρίσμα , θα βάλει κάποιος λεφτά σε ένα βαρέλι δίχως πάτο , σε μια εταιρία ( κακά τα ψέματα γι' αυτούς εταιρία είναι ) , που πιθανότατα να του αποφέρει μελλοντικές ζημιές και ανοίγματα που θα κληθεί να πληρώσει χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη ; Ποιος λογικός άνθρωπος θα έβαζε τα χέρια του στην φωτιά σε μια τέτοια οικονομική συγκυρία , όση θέληση και αισθήματα να έχει ; Ας είμαστε ρεαλιστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνούμε σε όλα .
    Αλλά όσο ο Βαρδινογιάννης δεν υπογράφει ότι παίρνει τις ευθύνες της θυγατρικής , λύση δεν πρόκειται να βρεθεί . Ο κάθε Βγενόπουλος ή Πολέμης ή Αλαφούζος , δεν είναι λαλάκας ώστε να βάλει λεφτά σε ένα βαρέλι που δεν έχει οριοθετημένο πάτο . Δυο τινά συμβαίνουν :
    1) Ο Βαρδινογιάννης μποΥκοτάρει κάθε πιθανή λύση και δη από τους νυν μετόχους .
    2) Έχει κάνει ατασταλίες και ανοίγματα με την θυγατρική και κοτεύει να τις αναλάβει .
    Τα προβλήματα έχουν κοινό παρονομαστή , και το όνομά του γνωστό .
    Το τσουβάλισμα μετόχων και μετοχών είναι τακτική παλαιάς κοπής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4.  Καλησπέρα. το link λέει ότι " Λυπούμαστε, αλλά η σελίδα που αναζητάτε στο ιστολόγιο αυτό δεν υπάρχει."Που μπορώ να βρω το κείμενο σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λύσεις :
    1. Να ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ οι Γιαννακόπουλοι από τον ύπνο του δικαίου και να βοηθήσουν αυτούς που θέλουν να βάλουν λεφτά και κολλάνε λόγω των ζημιών της θυγατρικής . Είναι ο μπαλαντέρ της μετοχικής σύνθεσης . Το 2008 βοήθησαν πολύ . Τώρα δεν βοηθάνε καθόλου .
    2. Να ενεργοποιηθεί ο κόσμος στα πρότυπα του 2008 .
    3. Να βρει και να δημοσιοποιήσει ο Βγενόπουλος , τα ονόματα των επενδυτών-συμπαικτών του , ώστε να φανεί ότι δεν είναι μόνος και το 1.7 ήταν η αρχή .
    4. Ο Ερασιτέχνης να πιέσει τον Βαρδινογιάννη να φύγει .
    5. Οι μέτοχοι 9 οι ενεργοί τέλος πάντων ) , να κυνηγήσουν νομικά τον Βαρδινογιάννη , για τις εμετικές τακτικές των ''ανενεργών μετοχών του'' που γελάει το πανελλήνιο .
    Αυτά σκέφτηκα εγώ σε λίγα λεπτά .
    Οι ενδιαφερόμενοι ας σκεφτούν άλλα πράγματα .
    Αλλά τον Παναθηναικό τον διαλύει η οικογένεια και όχι η ΓΗΠΕΛ .
    Αυτή είναι η αφορμή & πρόφαση και όχι η αιτία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου