Την κέρδισε μόνος του


Ο Μ.Τζέιμς "καιγόταν" να κάνει μια μεγάλη εμφάνιση που θα του δώσει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για την συνέχεια και...έκαψε την Μακάμπι στο Τελ Αβιβ με ένα σουτ μόνος εναντίον όλων και έδωσε το διπλό στον Παναθηναϊκό 5'' πριν το τέλος, με 75-76.


Οι 27 πόντοι του, που αποτελούν και προσωπικό ρεκόρ καριέρας, κράτησαν ζωντανό το τριφύλλι στο κυνήγι για την 4η θέση, με την Ρεάλ όμως να μην κάνει νέο στραβοπάτημα απέναντι στην Ζαλγκίρις και το σενάριο για Ελληνοισπανική μάχη στα προημιτελικά να μοιάζει το επικρατέστερο δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της regular season.

Βέβαια τα πάντα είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού και μπορεί στις τελευταίες δύο στροφές να διαλέξει αντίπαλο. Σε μια διοργάνωση που μοιραία και διαχρονικά "πειράζονται" αγώνες με σκοπό τα επιθυμητά ματσαρίσματα, η ομάδα του Τ.Πασκουάλ θα πρέπει να δει ποια συνθήκη της ταιριάζει καλύτερα.

Και για να μιλήσουμε συγκεκριμένα...εάν δεν πιστεύει πως μπορεί να πάρει το πλεονέκτημα (η Ρεάλ πρέπει να χάσει από Ερ.Αστέρα στο Βελιγράδι ή Μπάμπεργκ στην Μαδρίτη), να διαλέξει μεταξύ των Ισπανών και του ΣΕΦ.

Σχόλια