Ποιος, την χώρα κυβερνάει...


Δυστυχώς, ο Παναθηναϊκός Α.Ο βρέθηκε να διοικείται από ανθρώπους λίγους, δίχως όραμα και αγνές,πράσινες προθέσεις.

Δυστυχώς, ο Παναθηναϊκός Α.Ο ήταν το θύμα σε ενέργειες ανθρώπων όπως οι Κόκκαλης, Μαρινάκης που έπρεπε να αναρριχηθούν πολυεπίπεδα στην Ελληνική κοινωνία με κάθε τρόπο και κόστος. Και αυτό γρήγορα θα το κατάφερναν μόνο με την χειραγώγηση της μάζας. Και ο Ολυμπιακός ήταν (και είναι) το τέλειο όχημα.


Δυστυχώς, η αναγέννηση του Παναθηναϊκού Α.Ο εξαρτάται από περιπτώσεις σαν την χθεσινή του Μαρινάκη με το Noor1. Όπως κι από αυτόν εξαρτήθηκε κατά ένα σημαντικό ποσοστό και η διάλυση του.

Δυστυχώς, ο Παναθηναϊκός Α.Ο έχει βρεθεί στην μέση ενός πολιτικού/επιχειρηματικού/οικονομικού/ψυχολογικού παιχνιδιού. Άλλοι θέλουν να τον σώσουν για να πάρουν ψήφους, άλλοι θέλουν να τον κρατήσουν με σωληνάκια για να μην χάσουν ψήφους, άλλοι θέλουν να τον σκοτώσουν από εκδίκηση και άλλοι θέλουν να ασελγήσουν πάνω του για να στρέψουν άλλου την κοινή γνώμη.

Δυστυχώς, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ή μάλλον το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην επιτρέψουμε σε κανένα να μολύνει την αγάπη μας για τον Σύλλογο.

Δυστυχώς, ζούμε στην Ελλάδα που ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες του τόπου κατηγορείται από την Ελληνική δικαιοσύνη για υπόθεση ναρκωτικών και όλα τα ΜΜΕ αποφεύγουν διακριτικά την ανάδειξη του θέματος.

Δυστυχώς στην Ελλάδα του 2018 πρέπει να μαθαίνουμε ποια πηδιέται με ποιον και χίλια άλλα δύο ανούσια θέματα και όχι ποιος κατηγορείται για ναρκωτικά.

Αυτή είναι η ζωή φίλοι μου...για αυτό σας λέω...κρατάτε μέσα σας την φλόγα για το τριφύλλι αγνή όπως όταν ήσασταν παιδιά και γράψτε κάθε τι ξένο στα παπάρια σας...


: Αν είναι ένοχος ή όχι κανένας δεν το ξέρει. Ότι γίνεται όμως εσκεμμένη εξαφάνιση του θέματος, μπορεί να το αντιληφθεί και ένα 5χρονο παιδάκι...

Σχόλια