Χαλαρή προπόνηση ενόψει Μπαρτσελόνα


O Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας και επικράτησε άνετα με 92-57. Παράλληλα μάθαινε τα ευχάριστα μαντάτα από την Πυλαία και την νίκη του Πάοκ επί του Ολυμπιακού, που τον καθιστούν το ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση που...δεν χάνεται πλέον με τίποτα.


Ο Τ.Πασκουάλ χρησιμοποίησε και τους 12 παίκτες του και πλέον η ομάδα ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα την προσεχή Πέμπτη.


ΥΓ: Αν και η Άεκ με τον Πάοκ κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να φτιάξουν ανταγωνιστικές ομάδες, σε κάτι τέτοια ματς σαν το σημερινό απέναντι στον Κόροιβο με κάνουν να σκέφτομαι πόσο καταστρέφει η Euroleague τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Από την μια έχει φτιάξει μια κλειστή, υψηλού επιπέδου λίγκα που προσπαθεί να θυμίσει ένα...Eυρωπαϊκό ΝΒΑ. Aπό την άλλη οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον ολοένα και μεγαλύτερο μαρασμό των Εθνικών πρωταθλήματων. Ποιος να επενδύσει σε ομάδες και γιατί, όταν η κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος και οι υπόλοιπες θέσεις πλην των τελευταίων δεν έχουν καμία αξία...

Σχόλια