Βασιλαράς: «Στο τέλος της σεζόν θα έρθει η λύτρωση»


O δημοσιογράφος Ν.Βασιλαράς παραχώρησε συνέντευξη σε μια ιντερνετική εκπομπή του Sdna και μίλησε για την επόμενη μέρα του Συλλόγου, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει κινητικότητα από διάφορους ανθρώπους Ο Παναθηναϊκός θα περάσει ακόμη κάποιες στιγμές δύσκολες, ίσως και χειρότερες, όπου θα χρειαστεί γερό στομάχι αλλά νομίζω στο τέλος της σεζόν θα έρθει η λύτρωση και θα είναι πραγματικά λύτρωση».


Σε πολλούς μπορεί να μην λένε τίποτα τα παραπάνω λόγια, αλλά σε μένα λένε αρκετά. Προφανώς η συνέντευξη έγινε για να ειπωθεί κυρίως αυτή η ατάκα, προφανώς οι δημοσιογράφοι και δη ο Βασιλαράς, γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα αλλά δεν μπορούν να βγουν να τα πουν δημόσια και έτσι επιλέγεται αυτός ο τρόπος.

Δεν ξέρω πως εννοεί την λύτρωση, αλλά υπάρχουν κάποια δεδομένα.


Πρώτον ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να καταστραφεί ή να γίνει Πανιώνιος και Ατρόμητος, όπως είχε πρόσφατα γράψει ο Λ.Γκαραγκάνης στο site του Κ.Γκόντζου (ξεχνώντας μάλλον την ιστορία και τον κόσμο του Συλλόγου ανά τον κόσμο).

Δεύτερον, ο Δ.Γιαννακόπουλος δεν βγήκε τον Σεπτέμβρη για να πει "πάω για την ΠΑΕ, με αυτό το πλάνο" και επειδή δεν τα βρήκε με τον Αλαφούζο θα κάψει τα σχέδια του για το "PAO Foundation". Προφανώς και θα επανεμφανιστεί περιμένοντας να έρθει η ιστορία στα μέτρα του και έχοντας "σβήσει" και τις τελευταίες φωνές που του κάνουν αντιπολίτευση, για να προχωρήσει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενότητα. Δεν "τρελάθηκε" τυχαία πέρυσι με τον Μπαλτάκο και του Γουδί. Έχει κάνει κάποιο πλάνο και περιμένει. Αν αυτό είναι συμπαίκτες, κόσμος ή περαιτέρω απαξίωση της μπάλας αυτό δεν μπορώ να το ξέρω.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΡΑ





: Μπορεί να πει κάποιος...ευσεβείς πόθοι και απλά "παίζουμε" με το "μαξιλαράκι" του Γιαννακόπουλου πως σε κάποια φάση θα σώσει τον Σύλλογο, αλλά δε νομίζω ότι είναι στην φαντασία μου αυτό το σενάριο.

YΓ2: Στις αρχές της σεζόν μετά την ήττα στην Κέρκυρα, ο Βασιλαράς είχε γράψει για διοικητικές εξελίξεις και λίγα λεπτά μετά είχε σκάσει η ιστορία με τις συναντήσεις Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου

http://www.panathinaikos-press.com/2017/09/athanasiou-kai-vasilaras-gafoun-gia-dioikhtikes-ekselikseis.html

Σχόλια