Τι ωραίες οι σημαίες και τα πλακάτ


Πριν ακριβώς 10 χρόνια ζούσαμε την αποκορύφωση των σημαιών και των πλακάτ στο πέταλο μας. Από την μια άκρη ως την άλλη απλωνόντουσαν μεγάλες/μικρές σημαίες και πλακάτ με μηνύματα αγάπης προς το «τριφύλλι».

Μια ιστορία που ξεκίνησε στις αρχές των 00's με την επιστροφή του ποδοσφαιρικού τμήματος στην Λεωφόρο κάνοντας την 13 πρωτοπόρο δημιουργώντας νέα δεδομένα στο Ελληνικό οπαδικό κίνημα και βρίσκοντας τα επόμενα χρόνια μιμητές από όλες τις υπόλοιπες θύρες Ελληνικών ομάδων.


Ένα πιο έντονο πράσινο χρώμα λοιπόν στην κερκίδα μας κυριάρχησε τα επόμενα χρόνια στην κερκίδα και η ιστορία κυλούσε...

Δυστυχώς την τελευταία δεκαετία αυτή η...συνήθεια κόπηκε μαχαίρι.

Χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ, αλλά και σε πολλά παιχνίδια του Συλλόγου από πέρυσι, βλέπουμε να κάνουν ξανά διστακτικά την εμφάνιση τους κάποια πλακάτ και μικρές σημαίες, βάζοντας στο "παιχνίδι" όλο και περισσότερο κόσμο και δίνοντας μια άλλη νότα στην κερκίδα.

Στα δύσκολα χρόνια που περνάει ο Σύλλογος, η 13 πρέπει να κάνει ξανά την διαφορά. Να εμπνεύσει και να γαλουχήσει τις νέες γενιές με την οπαδική της κουλτούρα. Όπως έγινε πριν 15+ χρόνια...

Σημαίες και πλακάτ με έξυπνα μηνύματα...να επιστρέψουμε στις ρίζες μας και να βγούμε από τον φαύλο κύκλο που μας έχουν βάλει και μας ποτίζουν με μιζέρια κάθε μέρα.


Σχόλια