Συνεχίζει να "ποτίζει" με διχόνοια τον Παναθηναϊκό η Sportday συντηρώντας τα "φαντάσματα" των Βαρδινογιάννηδων


Μετά τις συνεντεύξεις του Γ.Γκούμα και του Γ.Ζουγανέλη που μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την οικογένεια Βαρδινογιάννη και κατηγόρησαν τον κόσμο του Συλλόγου που...τόλμησε να τους ζητήσει να φύγουν, σειρά πήρε ο Χ.Ρ.Ρότσα ο οποίος έπαιξε κι αυτός πετυχημένα τον ρόλο του.

Ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του Συλλόγου και ο προπονητής που έγραψε την δεύτερη πιο «χρυσή» σελίδα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο, είπε αυτά που...αναμενόταν να πει. Πως είναι Βαρδινογιαννικός, πως κακώς τους έδιωξε ο κόσμος κτλ κτλ.


Τρίτη συνέντευξη λοιπόν της Sportday με το ίδιο τροπάριο. Τυχαίο δεν είναι...προφανώς το θέμα πουλάει, προφανώς η μιζέρια και η διχόνοια διογκώνεται πάνω από ένα «πτώμα», προφανώς τους επιτρέπεται με αυτές τις συνεντεύξεις να συντηρούν τα «φαντάσματα» των Βαρδινογιάννηδων.


ΥΓ: Είπαν όλοι τους πόσο κακό έκανε η φυγή των Βαρδινογιάννηδων, όμως κανένας τους δεν τολμάει να πει γιατί το 2008 βγήκε τόσος κόσμος στους δρόμους να τους πει να φύγουν. Κανένας δεν τολμάει να πει πως συνθήματα, πανό και φωνές κατά της οικογένειας υπήρχαν χρόνια πριν εμφανιστεί ο Βγενόπουλος. Κανένας δεν τολμάει να πει πως ο Πατέρας μπήκε στην ΠΑΕ σαν φίλος του Τζίγγερ. Κανένας δεν τολμάει να πει πως μέχρι το 2008, ο Παναθηναϊκός είχε κατακτήσει σε 12 χρόνια, μόνο ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο! Κανένας δεν τολμάει να πει πως ο κόσμος φώναζε στους Βαρδινογιάννηδες να φύγουν γιατί δεν προστατεύουν την ομάδα απέναντι στην λαίλαπα Κόκκαλη.

Δημιουργούν δικές τους αλήθειες για να συντηρήσουν τα «φαντάσματα» που όταν ήταν στο τιμόνι αδιαφορούσαν για τον δευτερότριτο Παναθηναϊκό και τώρα που φαίνονται εκτός ΠΑΕ να χαίρονται με τον ένατο Παναθηναϊκό.


ΥΓ2: Οι δηλώσεις του Ρότσα (που τουλάχιστον είναι προς τιμήν του που παραδέχθηκε ότι είναι Βαρδινογιαννικός επειδή έφαγε ψωμί από την οικογένεια):

Για την οικογένεια Βαρδινογιάννη: 

«Εγώ είμαι βαρδινογιαννικός. Έχω το δικαίωμα να είμαι. Για ποιον λόγο; Γιατί λόγω Βαρδινογιάννη ήρθα στον Παναθηναϊκό, έπαιξα δέκα χρόνια σε τοπ επίπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη, γιατί χάρις σε αυτούς τα παιδιά μου σπούδασαν στο καλύτερο κολέγιο της Ελλάδας και γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία να κοουτσάρω τον Παναθηναϊκό και παραλίγο να φτάσουμε στον τελικό του Champions League.

Να μου πει λοιπόν κάποιος για ποιον λόγο δεν θα είμαι εγώ βαρδινογιαννικός. Η φυγή των Βαρδινογιάννηδων ήταν το μεγαλύτερο σφάλμα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου για τον Παναθηναϊκό. Θα με βρίζουν αρκετοί ή ένα μέρος των οπαδών. Δεν πειράζει. Εχω δικαίωμα να τα πω αυτά γιατί τα έζησα».

Για την περίοδο που πρόεδρος του Παναθηναϊκού ήταν ο Νικόλας Πατέρας: 

«Την περίοδο του Πατέρα ήμουν σκάουτερ που δεν ακούστηκε ποτέ η γνώμη μου. Πήγα Αργεντινή, έμεινα τέσσερις μήνες, πρότεινα πολλούς παίκτες. Δεν ασχολήθηκαν καν. Παίζουν ακόμη. Ένα όνομα θα πω, Λαουτάρο Ακόστα, δεν με άκουσαν και πήγε στη Σεβίλλη. Με είχε ρωτήσει μια φορά ο Πατέρας για τον Λούκας Μπάριος. Του είπα να τον πάρει γιατί ξέρει μπάλα, πήρε τον Σισέ που δεν ήξερε μπάλα, αλλά έβαζε γκολ».

Γι αυτό που είχε πει στον Αλαφούζο όταν ο mr. ΣΚΑΪ ανέλαβε τον Παναθηναϊκό: 

«Να μην κάνει συμφωνία με τον μάνατζερ Βαρέλα (τον μάνατζερ που είχε φέρει ο Φερέιρα) γιατί θα του φέρει άχρηστους παίκτες. Διάβασα ότι σε πέντε χρόνια στον Παναθηναϊκό ήρθαν 76 παίκτες! Εμένα με έδιωξαν γιατί προστάτευα τον Βύντρα, τον Λάζαρο και τον Σπυρόπουλο, που τους χρέωναν καταστάσεις μετά από ένα ματς με τον Λεβαδειακό με δύο τραγικά λάθη του Μπουμσόνγκ. Ας θυμηθεί ο κόσμος τι έγινε τότε. Δεν λένε στον κόσμο την αλήθεια. Επιτρέπεται ο Παναθηναϊκός να καταρρέει και να κάνουν 13 μεταγραφές, όταν το προσωπικό ήταν απλήρωτο και να είσαι στις τελευταίες θέσεις; Είναι απαράδεκτοι. Λένε ότι πήγαν στην Ελβετία να μιλήσουν με τους πιστωτές. Εμένα που μου οφείλουν χρήματα γιατί δεν με πήραν;»

Επίσης ο «Ινδιάνος» αναφέρθηκε και στους ρόλους που υπάρχουν σήμερα στον Παναθηναϊκό, αλλά και στην επιλογή παικτών που έγιναν τα τελευταία χρόνια: «Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Πουθενά στον κόσμο ο μάνατζερ του προπονητή δεν γίνεται να είναι τεχνικός διευθυντής. Απαγορεύεται.

Η Ελλάδα είναι το γηροκομείο των ποδοσφαιριστών. Όχι μόνο τώρα. Από την εποχή του Ζούλιο Σέζαρ με ένα εκατομμύριο το χρόνο που δεν μπορούσε να φορέσει ούτε παπούτσια. Θλίβομαι όταν παίκτες αξίας φτάνουν σε αυτή την κατάσταση.

Εγώ ήξερα ότι ο Εσιέν ήταν τελειωμένος, ο Λεντέσμα το ίδιο. Γιατί πήραν αυτούς και δεν πήραν τον Ροντρίγκες στα 22 του που θα τον πούλαγαν 20 εκ. ευρώ που είναι σήμερα στην εθνική Αργεντινής; Γιατί πήραν τον Βέμερ και όχι τον Γκόμεζ που πρότεινα με λιγότερα λεφτά από την Αργεντινή και αυτός στην εθνική; Και στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ έχουν έρθει τελειωμένοι παίκτες. Δυστυχώς»

Σχόλια