Παναθηναϊκά Νέα: Οι διαπραγματεύσεις Αλαφούζου-Ιντερνασιονάλ και τα ραντεβού αποχωρήσεων


Συνοπτικά οι πιο σημαντικές ειδήσεις από την «πράσινη» επικαιρότητα...

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ

Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα ο μάνατζερ του Λούκας Βιγιαφάνιες, προκειμένου να συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο για το μέλλον του πελάτη του.

Έως τώρα οι Πράσινοι δεν έχουν καμία χειροπιαστή πρόταση για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, όπως είχαν – επί παραδείγματι – για τον Μολέντο, τον Κουλιμπαλί, τον Χουλτ.

Το συμβόλαιο του 27χρονου πρώην μεσοεπιθετικού της Ιντεπεντιέντε που αποκτήθηκε πριν από δύο χρόνια από τον Παναιτωλικό, λήγει το καλοκαίρι του 2019 και μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν είχε δείξει ουδεμία διάθεση για προσφυγή ή για πίεση προς τον Παναθηναϊκό ως προς τα οφειλόμενα. (Πηγή: Sport24)


ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΚΑΙ...ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΓΙΑ ΜΟΛΕΔΟ

H Ιντερνασιονάλ τα έχει βρει με τον Μολέδο, ο παίκτης θέλει την επιστροφή του στην πατρίδα και οι Βραζιλιάνοι δίνουν ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό και παράλληλα θα πληρώσουν στον παίκτη τα μισά από τα όσα του χρωστάει το «τριφύλλι».


Σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο ο Γιάννης Αλαφούζος, που έχει... παρκάρει τις μετοχές του, δεν δίνει την έγκρισή του καθώς φέρεται να ζητάει ένα ποσό που να φτάνει τις 300.000 ευρώ.

Ο Μολέδο είναι τρομερά ενοχλημένος με την καθυστέρηση που υπάρχει στη μεταγραφή του! Μάλιστα ο έμπειρος αμυντικός αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της προσφυγής αν δεν βρεθεί άμεσα λύση από τον Παναθηναϊκό, έτσι ώστε να ξεμπλοκάρει τη μετακίνησή του στην Ιντερνασιονάλ. (Πηγή: Sdna)



ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΕ-ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ

Για το μέλλον του Ουσμάν Κουλιμπαλί θα συζητήσουν σήμερα (22/1) ο εκπρόσωπος του και οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού. Στη συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ θα τεθούν επί τάπητος οι προτάσεις που υπάρχουν και ποια είναι η προτίμηση του ποδοσφαιριστή.

Η Μέχελεν έχει προτείνει συγκεκριμένα ποσά στον Κουλιμπαλί και στον Παναθηναϊκό, ενώ έχει εκδηλωθεί το έντονο ενδιαφέρον της Μπούρσασπορ με τον Πολ Λε Γκεν στον πάγκο. Ο 27χρονος δεξιός μπακ προτιμά να αγωνιστεί στο Βέλγιο, παρότι στην Τουρκία τα χρήματα είναι περισσότερα.

Πάντως, ο Κουλιμπαλί μοιάζει αναποφάσιστος, ενώ φαίνεται πως περιμένει κάτι από την Αγγλία. Από την άλλη, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού θέλουν να τελειώνουν με την πώληση του αμυντικού από το Μάλι, από τη στιγμή που διαπιστώνουν ότι έχει τάσεις φυγής. (Πηγή: Sport24)



ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο...ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ

Το θέμα της μετακίνησης των Γιάννη Μυστακίδη, Δημήτρη Κωνσταντινίδη και, ίσως, και του Έργκους Κάτσε στον Παναθηναϊκό είχε "παγώσει" την Παρασκευή (19/1), καθώς άπαντες περίμεναν την ετυμηγορία του Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ενημερώθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο από τους συνεργάτες του και άναψε το "πράσινο φως" από την πλευρά του για να μπούν σε τελικές συζητήσεις οι τρεις πλευρές (οι δύο ομάδες και οι ποδοσφαιριστές), προκειμένου να προχωρήσει το θέμα της μετακίνησής τους στον Παναθηναϊκό.

Μέχρι αύριο θα γίνει η ενημέρωση από πλευράς ΠΑΟΚ στους παίκτες και τους εκπροσώπους τους και θα αρχίσουν οι εξελίξεις.

Θυμίζουμε ότι για τον Μυστακίδη, οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει για εξάμηνο δανεισμό, για τον Κωνσταντινίδη να πάει ελεύθερος με οψιόν αγοράς, ενώ για τον Κάτσε όλα είναι ανοιχτά, αφού υπάρχουν και άλλες προτάσεις για τον Αλβανό αμυντικό. (Πηγή: Sport24)


ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκτός ορισμών για ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα μείνει ο Γιώργος Μπλάνας.

Ο διαιτητής από τη Μεσσηνία πήρε χαμηλή βαθμολογία για την απόδοσή του στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα το Σάββατο (4-0), καθώς χρεώνεται για μη καταλογισμό τριών πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.

Ο ρέφερι δεν έδειξε την άσπρη βούλα στο 46' σε μαρκάρισμα του Μπαλάφα στον Βιγιαφάνιες, στο 66' σε χέρι του Γκράσι σε σουτ του Αργεντινού, αλλά και σε ένα ακόμη μαρκάρισμα του Γκράσι στον «Βίγια». (Πηγή: Sportfm)


Η ΠΑΡΑΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ



ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:00 ΜΕ ΛΑΥΡΙΟ

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις του και αντιμετωπίζει στις 19:00 το Λαύριο για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 10 έως 20 ευρώ και μπορείτε να τα αγοράσετε έξω από το γήπεδο ή και ηλεκτρονικά στο ακόλουθο link:

https://www.viva.gr/tickets/sports/paobc-tickets-2017-18/



ΓΑΜΠΡΙΕΛ ΑΝΤΙ ΛΟΤΖΕΣΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Σε μία «έξυπνη» κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός ενόψει της συνέχειας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι αντικατέστησαν τον τραυματία Ματ Λοτζέσκι με τον Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος θα μπορεί -μέχρι νεωτέρας- να αγωνίζεται στην Α1.

Το τεχνικό τιμ του τριφυλλιού πήρε αυτή την απόφαση λόγω του ότι σήμερα εκπνέει η προθεσμία για αλλαγές στον πρώτο γύρο, κάτι που σημαίνει πως αν ο Βελγοαμερικανός φόργουορντ παραμείνει στα πιτς ως τις 29 του μήνα και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, τότε ο Εξάστερος δεν θα «χαλάσει» πρόωρα μία από τις αλλαγές που δικαούται στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Αν, τώρα, ο «Λότζο» τεθεί στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ ως την μεθεπόμενη Δευτέρα (29/1), τότε είναι πολύ πιθανό να ξαναγίνει η... τράμπα με τον Γκάμπριελ και ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού να αποκτήσει εκ νέου δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα. (Πηγή: Sportfm)



Η ΠΑΡΑΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ



ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ TOP-20 O ΓΚΙΣΤ

Ο Τζέιμς Γκιστ είναι έτοιμος για την 141η συμμετοχή του σε ματς της Basket League, που θα τον φέρει στην 20άδα των ξένων παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές!

Ο 31άχρονος φόργουορντ/σέντερ εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού τον Αύγουστο του 2012.

Έκτοτε έχει κατακτήσει τρεις φορές το ελληνικό πρωτάθλημα και έχει συμπληρώσει 140 παρουσίες σε παιχνίδια της  Basket League. (Πηγή: Sportfm)



AΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΛΟΓΩ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ;

Η πλευρά του Γιώργου Κουτρουμπή αναφέρει πως εκτός από τη δικαίωση της προσφυγής του υπήρξε και απόφαση και για απαγόρευση μεταγραφών στον Παναθηναϊκό!

Πάντως, στην ανακοίνωση της Πέμπτης δεν υπήρξε μια τέτοια ποινή για τους πράσινους αν και δεν αποκλείεται να γνωστοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες στο σκεπτικό της απόφασης, μαζί με το ποσό που θα επιδικαστεί στον Γιώργο Κουτρουμπή.

Αν συμβεί αυτό, τότε ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορεί να ενισχυθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και για να αρθεί η ποινή θα πρέπει να συναινέσει ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πλευρά του παίκτη είχε αποσύρει το αίτημα για αφαίρεση βαθμών και ζήτησε να παραμείνει μόνο εκείνο για απαγόρευση μεταγραφών. (Πηγή: Sdna)



ΔΕΝ «ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΕ» Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13

Μετά τη διαμαρτυρία των οπαδών του Παναθηναϊκού έξω από το σπίτι του Γιάννη Αλαφούζου, ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ έλεγε στο περιβάλλον του πως δεν πρόκειται να αλλάξει στάση του.

Το βράδυ της Παρασκευής, μετά το ματς του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ για την Euroleague, περίπου 100 οπαδοί του τριφυλλιού βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Γιάννη Αλαφούζου στα βόρεια προάστια για να διαμαρτυρηθούν.

Οι οπαδοί φώναξαν υβριστικά συνθήματα κατά του mr. ΣΚΑΪ, o οποίος... πάρκαρε τις μετοχές του με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να δίνει μάχη για να μην οδηγηθεί στον γκρεμό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «LiveSport» ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού έλεγε στο περιβάλλον του πως δεν έχει επηρεαστεί από το συγκεκριμένο περιστατικό και δεν πρόκειται να δραστηριοποιηθεί εκ νέου στην ΠΑΕ. (Πηγή: Sdna)

Σχόλια