Παναθηναϊκά Νέα; Λαμία, Μπαρτσελόνα, Μολέδο και Κουρμπέλης


Συνοπτικά οι πιο σημαντικές ειδήσεις από την «πράσινη» επικαιρότητα...



ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να πιάσει σκορ πρόκρισης και να ανατρέψει το εις βάρος του 4-1 και έτσι γνώρισε έναν οδυνηρό αποκλεισμό από την Λαμία στην Λεωφόρο παρότι νίκησε 1-0 με γκολ του Μουνιέ στο 74'.

Διαβάστε περισσότερα εδώ, καθώς και την συζήτηση γύρω από τον αγώνα:

http://www.panathinaikos-press.com/2018/01/blog-post_10.html


OYZOYNIΔΗΣ: «ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ»

Οι δηλώσεις του Μ.Ουζουνίδη μετά την λήξη του αγώνα με την Λαμία:

«Πάντα μας μένει πικρή γεύση όταν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός. Πληρώσαμε το πρώτο παιχνίδι, τις συνθήκες που υπήρχαν στην Λαμία και τα χαζά γκολ που δεχθήκαμε τότε. Μας έμεινε η προσπάθεια σήμερα, ξέρουμε ποιο είναι το πρόβλημα, τα είπαμε και την Κυριακή. Κάναμε 10-11 τελικές στο πρώτο ημίχρονο, αν βάζαμε γκολ σε εκείνο το σημείο θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Προσπαθήσαμε να προκριθούμε, δεν τα καταφέραμε, πρέπει να συνεχίσουμε»


ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΕ



ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ!




ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Ο ΜΟΛΙΝΣ

Ακόμη ένα πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γκιγέρμο Μολίνς τραυματίστηκε στο ματς με την Λαμία και θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες!

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μένει ξανά χωρίς επιθετικό.

Ο Γκιγέρμο Μολίνς τελείωσε το ματς με την Λαμία έχοντας πρόβλημα στον προσαγωγό και αυτό σημαίνει πως ο Σουηδός άσος θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες!

Ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία, ενώ στις 20/1 υποδέχεται την Κέρκυρα, με τον Μολίνς να τίθεται ουσιαστικά νοκ-άουτ για τα συγκεκριμένα ματς. (Πηγή: Sdna)


ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Οι παίκτες του Τ.Πασκουάλ είναι έτοιμοι να υποδεχτούν στο ΟΑΚΑ την ανεβασμένη στα τελευταία παιχνίδια Μπαρτσελόνα και να υπερασπιστούν την έδρα τους, συνεχίζοντας το μοναδικό αήττητο που δεν έχει σπάσει ακόμα σε όλη την Ευρώπη!

Το ματς είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21:00 (Τηλεοπτική κάλυψη: Novasports1) και το κλειστό αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Οι Ισπανοί ήρθαν στην Αθήνα χωρίς τους Σεραφέν και Σάντερς, ενώ ο Πασκουάλ έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του για το αποψινό παιχνίδι.


Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΛΕΔΟ

Ο ΠΑΟΚ προσφέρει τον Έργκους Κάτσε και τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη πληρωμένους ως το τέλος της σεζόν -αλλά όχι ως ελεύθερους- και 300.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό. Κάτι που σημαίνει ότι δίνει στους “πράσινουςς” δύο λύσεις για τον βασικό τους κορμό, που πλέον είναι ξεδοντιασμένος. Δεν αποκλείεται άλλωστε τις επόμενες μέρες να υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις, με υποψήφιους τους Κουρμπέλη, Λουντ και Κουλιμπαλί.

Τους παίκτες αυτούς (Κάτσε, Κωνσταντινίδη) απομένει να δούμε με ποιο καθεστώς θα τους παραχωρήσει ο ΠΑΟΚ. Οι πρώτες συζητήσεις γίνονταν για ελευθέρας, τώρα όμως το πιο πιθανό σενάριο είναι η ανταλλαγή, με κάποιο δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να τους κρατήσει. Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι αν οι δύο παίκτες πετύχουν και οι “πράσινοι” διατηρήσουν το δικαίωμα να τους κρατήσουν, σε περίπτωση πώλησής τους σε τρίτη ομάδα του εξωτερικού, αυτό θα γίνει με ποσοστό συνιδιοκτησίας. Παράλληλα θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά το καλοκαίρι -εφόσον μείνουν στον Παναθηναϊκό- θα πληρώνονται 50-50 από τις δύο ομάδες. Οι απολαβές του Αλβανού μέσου φτάνουν στις 250.000 ευρώ ετησίως, ενώ του Κωνσταντινίδη στις 140.000 ευρώ.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία πρώτη συμφωνία όλων των πλευρών που πρέπει όμως να επικυρωθεί τις επόμενες ώρες.  (Πηγή: Sdna)


ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ

Φεύγει μέσα στις επόμενες μέρες ο Δημήτρης Κουρμπέλης, με τον Παναθηναϊκό να βάζει στα ταμεία του περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ένα από τα τελευταία του παιχνίδια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ήταν αυτό κόντρα στη Λαμία για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας μέσος αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να αποχωρήσει από τους «πράσινους», αφού ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες επαφές με σύλλογο του εξωτερικού για την πώλησή του.

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος προχώρησε όλο το προηγούμενο διάστημα σε συζητήσεις με συλλόγους του εξωτερικού, που είχε προταθεί ο παίκτης και ασφαλείς πληροφορίες λένε πως έχει βρεθεί ομάδα που θέλει τον Κουρμπέλη και μάλιστα αναμένεται να δώσει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, μάλιστα, πως τα χρήματα ο Παναθηναϊκός θα τα πάρει «μπροστά» και όχι σε δόσεις, όπως είχε συμβεί και με τον Βλαχοδήμο, προκειμένου να λύσει κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Επιπλέον, θυμίζουμε πως για τον Κουρμπέλη διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 25% ο Αστέρας Τρίπολης, ομάδα από την οποία είχε αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής πριν από ένα χρόνο. (Πηγή: Panathinaikos24)


ANABΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ 24/1 ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ-ΤΕΛΑΝΤΕΡ

Παράταση ζωής περίπου δύο εβδομάδων για την «ταλαιπωρημένη» ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το αίτημα της οποίας περί αναβολής της εκδίκασης των προσφυγών του Ράσμους Τελάντερ και του Στάθη Ταυλαρίδη πήρε αναβολή για τις 24 Ιανουαρίου και ώρα 15.30, με αποτέλεσμα να αποφευχθεί, τουλάχιστον προσωρινά, ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών.

Στην περίπτωση του Δανού κεντρικού αμυντικού, οι Πράσινοι αιτήθηκαν την αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής του για τις 24 Ιανουαρίου, κάτι το οποίο έγινε δεκτό χωρίς περαιτέρω... παρατράγουδα.

Αναβολή πήρε και η εκδίκαση της προσφυγής του Στάθη Ταυλαρίδη, κάτι μάλιστα το οποίο εκνεύρισε τον δικηγόρο του, Πάρη Ατλαμαζόγλου, ο οποίος επιθυμούσε να εκδικαστεί η υπόθεση σήμερα, με αποτέλεσμα να αναφέρει «είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, στέλνουμε mails στον Παναθηναϊκό αλλά δεν παίρνουμε απάντηση και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, στο τέλος θα πέσει η ομάδα στην Γ΄ Εθνική και δεν θα πάρουμε τα χρήματά μας».

Ωστόσο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον Πρόεδρο περί της πρωτοείσακτης πρότασης που υφίσταται και ότι το αίτημα της περί αναβολής είναι διαφορετικό από το αρχικό (αναφέροντας επίσης μέσω του δικηγόρου της ότι πρόθεσή της είναι να πουλήσει ορισμένους ποδοσφαιριστές και να ξεπληρώσει ένα μέρος των οφειλομένων στον Στάθη Ταυλαρίδη και τους υπόλοιπους στους οποίους χρωστάει), καθώς δεν ήταν συνεπής στον προηγούμενο διακανονισμό της με τον 38χρονο βετεράνο στόπερ, κάτι το οποίο έγινε δεκτό από το Προεδρείο, με αποτέλεσμα η υπόθεσή του να πάρει επίσης αναβολή για τις 24/1. (Πηγή: Sdna)


ANABOΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΒΕΜΕΡ ΓΙΑ 17/1

Αναβολή μέχρι τις 17/1 πήρε και το θέμα Βέμερ, ωστόσο στο Διαιτητικό Δικαστήριο υπήρξε ένταση καθώς η πλευρά του Γερμανού δεν επιθυμούσε νέα καθυστέρηση.

Ο ΠΣΑΠ έκανε παρέμβαση υπέρ του Βέμερ, υποστηρίζοντας πως ο παίκτης πρέπει να εξοφληθεί σε 10 δόσεις και όχι σε 40 που θέλει ο Παναθηναϊκός, για το χρέος των 500.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει η «LiveSport» ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Αλκιβιάδης Παπαντωνίου, ζήτησε αναβολή προκειμένου να ενημερωθεί για την παρέμβαση του ΠΣΑΠ, κάτι που δεν έβρισκε σύμφωνο τον εκπρόσωπο του Βέμερ, Πάρη Ατλάζογλου.

«Είναι απαράδεκτο να θέλει ο Παναθηναϊκός να πληρώσει τον παίκτη σε 40 δόσεις. Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Το συμβόλαιο του Βέμερ υπεγράφη το 2015 και τότε δεν υπήρχε ποδοσφαιρικό μνημόνιο για να ενταχθεί σε αυτό και η περίπτωσή του. Πρέπει να πληρωθεί ο πελάτης μου σε 10 δόσεις», υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Βέμερ.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού απάντησε: «Κύριε πρόεδρε έχει πάρει 400.000 ευρώ και έπαιξε μόλις σε 10 παιχνίδια», με το δικαστήριο να δίνει αναβολή τελικά για τις 17/1.

Η αναβολή έφερε την αντίδραση του κ. Ατλάμαζογλου ο οποίος είπε: «Στο τέλος θα αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός από το πρωτάθλημα και δεν θα πάρουμε λεφτά. Έχει πολλές υποθέσεις ανοιχτές, μπορεί να υποβιβαστεί και τότε θα χαθούν λεφτά...». (Πηγή: Sdna)


28.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΛΕΤΟ, ΕΣΙΕΝ ΚΑΙ ΤΟΤΣΕ

Το ποσό των 28.000 ευρώ μοίρασε στους Τοτσέ, Λέτο και Εσιέν ο Παναθηναϊκός, προκειμένου η δικηγόρος των ποδοσφαιριστών να δεχθεί την αναβολή μέχρι τις 24/1.

Την... παράταση που ζητούσε πήρε ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη στην εκδίκαση των προσφυγών των Τοτσέ, Λέτο και Εσιέν, καθώς οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με την δικηγόρο που εκπροσωπεί και τους τρεις ποδοσφαιριστές.

Όπως αναφέρει η «LiveSport» η Λίνα Σουλούκου δεν είχε αντίρρηση για αναβολή μέχρι τις 24/1, καθώς ο Παναθηναϊκός έβαλε ένα ποσό στους λογαριασμούς των παικτών.

Συγκεκριμένα το τριφύλλι κατέβαλε από 10.000 ευρώ στους δύο παίκτες και 8.000 στον τρίτο, συνολικά δηλαδή 28.000 ευρώ με αποτέλεσμα η δικηγόρος των Τοτσέ, Λέτο και Εσιέν να συναινέσει. (Πηγή: Sdna)


KΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΟΥΚΟΦ 

Μια ανάσα από την απόκτηση του Αντρέι Πανιούκοφ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι... πράσινοι έχουν προχωρήσει τις επαφές τους με την Ζενίτ προκειμένου να αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού τον 23χρονο επιθετικό. Μάλιστα η μεταγραφή αυτή αναμένεται να κλείσει ακόμα και σήμερα Πέμπτη, ημέρα που θα γίνει το καθοριστικό ραντεβού. Ο Πανιούκοφ θυμίζουμε αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα της Ζενίτ, έχοντας 12 γκολ σε 15 συμμετοχές. (Πηγή: Gazzetta)



KAΛΟ ΤΑΞΙΔΙ



Σχόλια