Παναθηναϊκά Νέα: H ήττα στην Πόλη, ο επόμενος σταθμός του Μολέδο και οι δηλώσεις Στιλ


Συνοπτικά οι πιο σημαντικές ειδήσεις από την «πράσινη» επικαιρότητα...


AΠΕΣΥΡΕ Ο ΠΑΟΚ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΛΕΔΟ

Oριστικά ολοκληρώνεται το… σίριαλ του Ροντρίγκο Μολέδο με τον Δικέφαλο του Βορρά, καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέσυρε το ενδιαφέρον της από οποιαδήποτε άλλη διαπραγμάτευση με τους «πράσινους».

Συγκεκριμένα οι «ασπρόμαυροι» θεωρούν πως έκαναν την καλύτερη δυνατή πρόταση και έδωσαν αρκετό χρόνο μέχρι σήμερα στον ποδοσφαιριστή, ώστε να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Μάλιστα όπως υπογραμμίζουν από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ: «Θα προχωρήσουμε στις υπόλοιπες επιλογές μας…».

Η παραπάνω απόφαση πάρθηκε από τον μεγαλομέτοχο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ο οποίος έδωσε εντολή στους ανθρώπους της ομάδας να αποσύρουν το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μολέδο. (Πηγή: Sdna)


TA HIGHLIGHTS TOY ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 



ΠΑΣΚΟΥΑΛ: «ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ»

«Συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε για τη νίκη της. Νομίζω πως ήταν ένα σκληρό και αμφίρροπο ματς. Και οι δυο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες να κερδίσουν. Για εμάς “κλειδί” του αγώνα θεωρώ πως ήταν τα εφτά επιθετικά ριμπάουντ της Φενέρ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ειδικά στις δύο τελευταίες κατοχές, όπου λόγω των επιθετικών ριμπάουντ ο Ουοναμέικερ σκόραρε ένα σημαντικό λέι απ»



ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ: «ΠΗΡΑ ΤΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ»

«Ήταν ένα μείγμα στοιχείων που έφεραν την ήττα. Ο προπονητής μάς είπε ότι πήραν 7 επιθετικά ριμπάουντ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Σουτάραμε πολλά τρίποντα, αλλά αυτό έχει αποδώσει καρπούς στο παρελθόν. Σήμερα, σε μεγάλο βαθμό, δεν συνέβη αυτό. 

Παίζουμε άμυνα πολύ με αλλαγές. Έχουμε μπερδέψει αρκετές ομάδες κι αυτό το σύστημα μας έχει δώσει. Υπάρχουν όμως κάποια miss match στα ριμπάουντ. Πήραν λοιπόν κάποια ριμπάουντ και μας τιμώρησαν.

Γι' άλλη μία χρονιά, η ΤΣΣΚΑ είναι πρωταγωνίστρια. Μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει να μην χάσουμε στο ΟΑΚΑ. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε. Θα αλλάξουμε το τσιπάκι. Ο προπονητής μας είπε πως είναι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε».


SOLD OUT TO MATΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για τον αγώνα της Παρασκευής με την ΤΣΣΚΑ τελείωσαν και έτσι το κλειστό του ΟΑΚΑ αναμένεται να φορέσει τα καλά του και να παρουσιαστεί έτοιμο για να «πνίξει» την Ρώσικη «αρκούδα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:



ΔΙΕΨΕΥΣΕ Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΟΛΕΔΟ

Κατηγορηματικά διέψευσε η ΑΕΚ την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε και την ήθελε να μπαίνει... σφήνα στην μεταγραφική υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέδο.

Από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ διέψευσαν επίσημα το συγκεκριμένο σενάριο τονίζοντας ότι «η ΑΕΚ δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με το θέμα Μολέδο». 

Η έντονη φημολογία για εμπλοκή της Ένωσης στο θέμα του κεντρικού αμυντικού του Παναθηναϊκού, προέκυψε λίγες ώρες αφότου... άναψε φωτιά με τον Όγκνειν Βράνιες, ο οποίος ήταν αδικαιολογήτως απών από την σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Στάση που προφανώς σχετίζεται άμεσα με το μπάσιμο που έκανε η Άντερλεχτ με την απόκτησή του. Ωστόσο, η ΑΕΚ έσπευσε να διαψεύσει το σενάριο για τον άσο του Παναθηναϊκού.  (Πηγή: Sdna)


ΕΚΤΟΣ Ο ΜΟΛΙΝΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ

Ο Σουηδός επιθετικός αντιμετωπίζει το «ύπουλο» σύνδρομο των κοιλιακών προσαγωγών το οποίο χρήζει ειδικής μεταχείρισης προκειμένου να μην εξελιχθεί σε μακροχρόνια απουσία και χειρουργείο.

Μάλιστα, όπως είχε ενημερώσει και το «τριφύλλι» θα ακολουθήσει θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο και το πλάνο κάνει λόγο για επιστροφή του από τον Μάρτιο και έπειτα, μήνα που χρονολογείται και η επιστροφή του Λουτσιάνο.

Ως εκ τούτου, ο Ουζουνίδης υπολογίζει για την θέση του επιθετικούς τον Δώνη αλλά και τους νεαρούς Πίσπα, Σέχου. (Πηγή: Sdna)


ΘΕΛΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΤΟΝ ΡΕΪΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Πρόταση για δανεισμό του Νούνο Ρέις έφτασε στον Παναθηναϊκό από το Ισραήλ.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay» η Ασντόντ, που δίνει μάχη για την σωτηρία της, ζήτησε τον Πορτογάλο μπακ και ο Παναθηναϊκός θα συζητήσει με τον ποδοσφαιριστή αν είναι θετικός για την μετακίνησή του στο Ισραήλ.

Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να βάλουν και οψιόν αγοράς, αλλά για την ώρα ο Παναθηναϊκός -αν γίνει το deal- θα γλιτώσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του Ρέις μέχρι το καλοκαίρι. Να σημειωθεί πως ο παίκτης αμείβεται με 250.000 ευρώ ετησίως. (Πηγή: Sdna)


ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΧΟΥΛΤ, ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΚΑΙ...ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ

Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει διορία στην Άντερλεχτ μέχρι την Παρασκευή για να αποκτήσει τον Νίκλας Χουλτ, με τους «πράσινους» να επιθυμούν να δοθεί ο παίκτης στους Βέλγους παρά στη Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ προσφέρει 300.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον Χίκλας Χουλτ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να αποφύγει μία μεταγραφή στην ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη για ευνόητους λόγους.

Η Άντερλεχτ υπάρχει στο παιχνίδι για την απόκτηση του Σουηδού μπακ και όπως αναφέρει η «LiveSport» ο Παναθηναϊκός έχει δώσει διορία στους Βέλγους μέχρι την Παρασκευή.

Το ποσό που φέρεται να δίνει η βελγική ομάδα στο τριφύλλι είναι περίπου 250.000 ευρώ, ωστόσο στον Παναθηναϊκό ελπίζουν πως θα μπορέσουν να πουλήσουν τον Χουλτ σε μία από τις δύο ομάδες (Άντερλεχτ ή Νότιγχαμ) με όσα πιο πολλά χρήματα γίνεται. (Πηγή: Sdna)


ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΕΜΕΡ ΚΑΤΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης του Γενς Βέμερ, όπου η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζητάει να καταβληθούν οι 500.000 ευρώ σε 10 δόσεις, ενώ εκείνη του Παναθηναϊκού έχει αντιπροτείνει τις 45 δόσεις λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης.

Ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Αλκιβιάδης Παπαντωνίου, ανέφερε στην ακροαματική διαδικασία πως η ομάδα βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση και γι΄ αυτό ζητάει τις περισσότερες δόσεις προκειμένου να επιβιώσει.

Τότε, όπως αναφέρει η «LiveSport» ήρθε η έκρηξη του δικηγόρου του Γερμανού μπακ, Πάρη Ατλαμάζογλου, λέγοντας: «Έχουμε γίνει επαίτες και παρακαλάμε να πάρουμε τα λεφτά μας από τον Παναθηναϊκό. Μας ζητάνε να βάλουμε εμείς πλάτη και την ίδια ώρα ο κ. Αλαφούζος αγοράζει πλοία αξίας 326 εκατ. ευρώ. Ας πάει στη Γ΄ Εθνική ο Παναθηναϊκός, πρέπει όμως να πληρώσει, γιατί υπάρχουν αποφάσεις που επιδικάζουν ποσά σε ποδοσφαιριστές. Τι έκανε ο Παναθηναϊκός για τον Βέμερ; Τον είχε εκτός ομάδας και τον έστελνε να προπονείται μόνος του το πρωί. Και από τότε που έφυγε, δεν του έχει δώσει ένα ευρώ, αν και έχουμε δικαιωθεί στα αθλητικά δικαστήρια».

Ο κ. Παπαντωνίου απάντησε στα παραπάνω: «Σχεδόν 15 μήνες συζητούσαμε με τον Βέμερ για να βρούμε μία λύση και σε αυτό το διάστημα, χωρίς να αγωνίζεται, εισέπραξε 400.000 ευρώ. Και τον τελευταίο χρόνο "κάθισε" πάνω στο συμβόλαιο και δεν έφευγε. Και εμείς θέλουμε να τον πληρώσουμε, αλλά αυτό πρέπει να γίνει σε πολλές δόσεις».

Από την πλευρά του ο ΠΣΑΤ έκανε παρέμβαση υπέρ του ποδοσφαιριστή, ενώ η εκπρόσωπος της Super League τάχθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού. (Πηγή: Sdna)


ΣΤΙΛ: «ΛΑΤΡΕΨΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ»

Ο Λουκ Στιλ, μιλώντας στην ιστοσελίδα «trlkershaw» αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Παναθηναϊκό και στη θητεία του σε αυτόν.

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι θα λατρέψω τον Παναθηναϊκό. Άπαξ και πηγαίνεις στην ομάδα, γίνεται όλη σου η ζωή. Ειλικρινά κόλλησα εκεί. Αγάπησα το ότι βρέθηκα εκεί και ήμουν κομμάτι αυτής της ομάδας. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Το ντεμπούτο μου με την Αϊντχόφεν ήταν ένα από τα πιο συγκλονιστικά παιχνίδια που έχω παίξει. Ήμουν σχετικά νέος στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Ακούγεται αστείο αλλά δεν ήξερα αν ήμουν έτοιμος να να παίξω στο Γιουρόπα Λιγκ. Μπορείς να κατηγοριοποιηθείς και δεν μου είχε συμβεί ξανά. Σου δίνει την δύναμη να πιστέψεις πως μπορείς να το κάνεις. Ήταν μία μεγάλη στιγμή για την καριέρα μου και αισθάνθηκα μόνο από αυτό πως άξιζε η μεταγραφή μου».

Τέλος, για την επίσκεψη οπαδών στο Κορωπί, ανέφερε: «Ήρθαν γύρω στα 100 άτομα στο προπονητικό μας κέντρο με μηχανάκια. Στην αρχή σου μοιάζουν για άτομα που δεν θέλεις να μπλέξεις όμως όταν συμβεί σου δίνει έμπνευση. Ακούς από αυτούς που έρχονται κάθε εβδομάδα στο γήπεδο και καταλαβαίνεις τι σημαίνει το κλαμπ για εκείνους. Θα σου μιλήσουν με πάθος και περιμένουν από σένα γιατί αυτό είναι όλη τους η ζωή. Δεν υπάρχουν ποτέ κάμερες εκεί, είναι μία προσωπική στιγμή. Είναι στιγμές που ποτέ δεν θα ζήσεις στην Αγγλία».


ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΣΕ ΜΑΛΑΚΑΤΕ

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση εδώ:

Σχόλια