Λίγη ουσία δεν βλάπτει


Κάποτε η ντροπή των αρσενικών είχε χρησιμοποιήσει το γνωστό απόφθεγμα «υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται»..

Χθες το βράδυ η νέα διοίκηση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» έβγαλε ανακοίνωση κατά της διοίκησης, ζητώντας συνάντηση με τον Αλαφούζο για απεμπλοκή του από το μετοχολόγιο της ΠΑΕ, νέα ενημέρωση από την διοίκηση της ΠΑΕ για το χρέος και το άνοιγμα, αλλαγή του ΔΣ της ΠΑΕ και ενεργοποίηση των επιφανών Παναθηναϊκών.


Σήμερα η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» προχώρησε σε νέα ανακοίνωση που δήλωνε πως στηρίζει τον Ουζουνίδη γιατί παρερμηνεύτηκε η αναφορά της στο θέμα επιστροφής του Σισέ.

Επειδή λοιπόν στον Παναθηναϊκό έχουμε χορτάσει με «πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται» καλό θα είναι η νέα διοίκηση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» να αρκεστεί στις πράξεις και να περιορίσει τις ανακοινώσεις της, γιατί δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό να πουν.

Μπουχτίσαμε από λόγια. Κανένας Αλαφούζος δεν θα ταρακουνηθεί από τέτοιες ανακοινώσεις, καμία διοίκηση (του Αλαφούζου) δεν θα δώσει στοιχεία για τα χρέη, κανένα ΔΣ δεν θα αλλάξει τόσο ώστε να μην ελέγχεται από τον Αλαφούζο και κανένας επιφανής Παναθηναϊκός δεν θα ενεργοποιηθεί επειδή το ζήτησε η «Παναθηναϊκή Συμμαχία».

Να είμαστε ρεαλιστές.

Η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» ως μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πιθανότατα μπορεί να κινήσει διαδικασίες για οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ και να ψάξει εάν μπορεί να κυνηγήσει νομικά αυτούς που δημιούργησαν τα χρέη.

Και αυτό είναι από τα «πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται»...

Σχόλια