Επικίνδυνη ανοσία


Νέα ήττα για τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα και ακόμη ένα εκτός έδρας ματς που δεν μας βρίσκει με τους 3 πόντους της νίκης. Αυτήν την φορά, η ντροπή γράφτηκε στην Λιβαδειά βλέποντας την τοπική ομάδα να βρίσκεται με 3 γκολ διαφορά στο 50(!) και την ομάδα του .Μ.Ουζουνίδη να προλαβαίνει να χάσει με το...αξιοπρεπές 3-2.


Ο Παναθηναϊκός προγραμματίστηκε να βρεθεί σε ελεύθερη πτώση και όπως δείχνουν τα αποτελέσματα, το πλάνο εφαρμόζεται στο έπακρον. Η ντροπή των αρσενικών έστησε την ομάδα στον τοίχο και της τράβηξε την πιστολιά στην αρχή της σεζόν.

Βέβαια εδώ που τα λέμε δεν έχει πολύ νόημα να πούμε πάλι τα ίδια, γιατί πολύ απλά δεν θα πούμε κάτι καινούριο. Διοίκηση δεν υπάρχει, οι περισσότεροι παίκτες μας είναι άγνωστοι και ο κόσμος μουδιασμέενος απλά παρακολουθεί. Και αρκείται σε αυτό γιατί τα μάτια μας...και τι δεν έχουν δει τα τελευταία 21 χρόνια. Έχουμε πάθει ανοσία σε προδοσίες εκ των έσω, σε διαιτητικές σφαγές, σε ντροπιαστικά αποτελέσματα, σε αδιάφοους παίκτες...

Τι εντύπωση να κάνει στους περισσότερους οπότε αυτή η ήττα στην Λιβαδειά; Μέσα στο πρόγραμμα...

Να πούμε τι πρέπει να συμβεί; Πάλι το "σάλιο" μας θα χαλάσουμε, αφού προφανώς ο Παναθηναϊκός περνάει τα...απαραίτητα στάδια απαξίωσης. Κάποιοι βέβαια πιστεύουν πως το «τριφύλλι» μπορεί να εξαφανιστεί από τον χάρτη ή να καταλήξει μια μικρομεσσαία ομάδα, αλλά αυτοί είναι άλλου παππά ευαγγέλιο και δεν αξίζουν καν απάντησης.

Το ζητούμενο είναι τι γίνεται τώρα.

Τι γίνεται;

Γίνεται ότι...ξεπουλάμε, έρχονται λεφτά που τελικά δεν φτάνουν, τρέχουμε να πληρώσουμε χρέη από συμβόλαια παικτών της εποχής του πρώτου παρκαδόρου μέχρι σήμερα σε αυτά του δεύτερου. Στην διοίκηση έχουμε άτομα που εκ των πραγμάτων έχουν αποτύχει, όμως συνεχίζουν να βρίσκονται στις θέσεις τους και να καθορίζουν τις εξελίξεις. Και στις κερκίδες έχουμε έναν κόσμο που βλέπει πλέον περισσότερο σαν "εχθρό" τον διπλανό του, παρά άλλους κι άλλους.

Υπό άλλες συνθήκες θα είχαν δρομολογηθεί εξελίξεις, όμως είπαμε...έχουμε πάθει ανοσία. Όλοι. Γιατί αν υπήρχε έστω και ένας που ένιωθε, τότε θα έβρισκε τρόπους να ξυπνήσει τους γύρω του και να δράσουν.


YΓ: Το μπάσκετ έριξε εικοσάρα στην Άεκ. Να θες να χαρείς και να μην σου βγαίνει. 

Σχόλια