Νέα μαύρη σελίδα


Το 1-0 δεν έγινε ποτέ 3-0 και ο Παναθηναικός αποκλείστηκε δίκαια στο Κύπελλο από την Λαμία.

Οι μαύρες σελίδες στο ποδοσφαιρκό τμήμα συμπλήρωσαν δύο δεκαετίες και συνεχίζουν να γράφονται με γοργούς ρυθμούς..

ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ

Όταν έχεις από την μια μεριά, μια ομάδα που στον πρώτο αγώνα δεν έχει να χάσει τίποτα και από την άλλη, μια ομάδα που δεν ξέρει το μισό της ρόστερ που θα αγωνίζεται και αδιαφορεί αν θα χάσει, τότε δεν είναι έκπληξη η επικράτηση της πρώτης. Ακόμη και με ένα επιβλητικό σκορ.

Όταν στο δεύτερο ματς έχεις μια ομάδα που αγωνίζεται για την μεγαλύτερη στιγμή της ιστορρίας της και από την άλλη έχεις μια ομάδα που κυνηγάει τρια γκολ αλλά δεν έχει κανονικό φορ, τότε ούτε το 1-0 με το ζόρι δεν αποτελεί καμία έκπληξη.

Δίκαιος αποκλεισμός που δεν ήταν καθόλου απίθανο να ερχόταν και χωρίς χιόνι αλλά και από κάποια άλλη Λαμία

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Λέμε για ξεφτίλες αποκλεισμούς, ντροπιαστικές ήττες, απαράδεκτες καταστάσεις κτλ κτλ..

Η πραγματική ξεφτίλα είναι όταν ακούς σε πηγαδάκια Παναθηναϊκούς να μην χαλιούνται με τον αποκλεισμό από την Λαμία για να μην χαλαστούν...περισσότερο μετά σε πιθανό σταύρωμα με άλλες ομάδες ή όταν μεταξύ σοβαρού και αστείου θέλουν την πρόκριση με την Λαμία για να παίξουμε ακόμη ένα εντός στο Κύπελλο, ώστε να μαζευτούν περισσότερα λεφτά από τα εισιτήρια στα ταμεία της ΠΑΕ...

21 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ

Από το καλοκαίρι του 1996 που ο Γιώργος Βαρδινογιάννης θα «κλείδωνε» το πρωτάθλημα στην Παιανία μέχρι σήμερα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε σταδιακή και διαρκή πτώση.

Σκεφτείτε το...πολλές ξενέρες, απειροελάχιστες χαρές, μπόλικη μιζέρια, μηδέν όραμα...

Σχόλια