Παναθηναϊκά Νέα: Η βοήθεια στο βόλεϊ, οι ανένδοτοι Ταυλαρίδης-Τελάντερ και η πρωτοχρονιάτικη πίτα του μπάσκετ


Συνοπτικά οι πιο σημαντικές ειδήσεις από την «πράσινη» επικαιρότητα...



ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΑΝΤΕΡ

Η επιλογή της ΠΑΕ να εξοφλήσει τη δόση Οκτωβρίου στον Νίκλας Χουλτ, μετά την προσφυγή που έκανε, προκάλεσε ντόμινο... Ενοχλημένοι επειδή δεν έχουν λάβει τα αντίστοιχα χρήματα, ο Ράσμους Τελάντερ και ο Στάθης Ταυλαρίδης απαιτούν την καταβολή των οφειλομένων και αυτή τη φορά δεν συμβιβάζονται με έναντι. Διαφορετικά, θα επιμένουν για ποινή αφαίρεσης βαθμών...

Στον καθένα οφείλονται περίπου 100.000 ευρώ από τους προηγούμενους μήνες, ενώ πλέον έχει φτάσει η δόση Ιανουαρίου, που αυξάνει την οφειλή. Το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν διαθέτει τους πόρους για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Τελάντερ και του Ταυλαρίδη και έχει στραφεί ξανά στον Γιάννη Αλαφούζο για βοήθεια. (Πηγή: Sport24)


ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΤΡΩΝ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού πάει από το κακό στο χειρότερο και μετά και την ήττα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 3-1 συμπλήρωσε επτά σερί ήττες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας της Volleyleague δίνοντας τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή.

Βλέποντας την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τμήμα του βόλεϊ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να συνδράμει οικονομικά. Έτσι, οι «πράσινοι» συμφώνησαν ήδη με τον Βραζιλιάνο ακραίο, Ένρικ Μπατατζίμ, ο οποίος λογικά θα κάνει ντεμπούτο την επόμενη αγωνιστική κόντρα στη Νίκη Αιγινίου, ενώ θα αποκτήσει άλλο έναν ξένο.

Και οι δύο είναι προσφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποίος βάζει και αυτός το χέρι του ώστε η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου να παραμείνει στην κατηγορία. (Πηγή: Gazzetta)


EKOΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΤΡΩΝ

Μέσα σε «ζεστή» και οικογενειακή ατμόσφαιρα και με τα χαμόγελα να κυριαρχούν, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (8/1) σε εστιατόριο του Χαλανδρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες εδώ:

http://www.paobc.gr/page.ashx?pid=2&aid=44837



ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΚΑΙ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗ

Ο αρχηγός των «πρασίνων» δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021 και ήδη φήμες κάνουν λόγο για γερμανικές ομάδες που τον έχουν στην λίστα τους. Μάλιστα, ήδη η πρώτη ομάδα που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν η  Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Στον Παναθηναϊκό δεν έχει φτάσει πάντως κάποια πρόταση με τους «πράσινους» να περιμένουν ένα ποσό γύρω στα 3 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. (Πηγή: Gazzetta)

ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΛΑΜΙΑ Ο ΜΟΥΝΙΕ

Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Άντονι Μουνιέ, για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Λαμίας.

Τη στιγμή που ερχόταν από την καλύτερη εμφάνισή του με τον Παναθηναϊκό, στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, ο Γάλλος εξτρέμ μπήκε ξανά στα "πιτς". Ο Μουνιέ ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα, χθες υποβλήθηκε σε θεραπεία κι όπως φαίνεται δεν είναι υπέρ του οι πιθανότητες για να τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενόψει του αυριανού επαναληπτικού του Κυπέλλου με τη Λαμία στη Λεωφόρο, όπου οι “πράσινοι” καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 4-1 του πρώτου αγώνα. (Πηγή: Sdna)


ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την τιμωρία του Αντρές Τσάβες ζήτησε ο Παναθηναϊκός από την ΕΠΟ έχοντας ως στόχο να επιταχυνθούν οι διαδικασίες εύρεσης ομάδας για τον Αργεντίνο.

Οι πράσινοι ζήτησαν την τιμωρία του Αργεντίνου επιθετικού για την αδικαιολόγητη απουσία του εδώ και περίπου δύο μήνες. Με τον τρόπο αυτόν επιθυμούν να εξασφαλίσουν πως θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες της μεταγραφής του σε ομάδα της πατρίδας του.

Άλλωστε, πρέπει να σημειωθεί πως ο Τσάβες έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Αργεντινής με την Εστουδιάντες για την ώρα να θεωρείται το φαβορί για την απόκτησή του. (Πηγή: Sdna)


AΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε στην υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο και τη χθεσινή ημέρα. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Ιντερνασιονάλ βρέθηκαν στην Αθήνα στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου τα είπαν με τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο. Εκεί σύμφωνα με τη «Πράσινη» ξεκαθαρίστηκε από τους Βραζιλιάνους ότι δεν υπάρχουν χρήματα, παρά μόνο το σενάριο κάποιας ανταλλαγής.

Η Ιντερνασιονάλ έδωσε μια λίστα με παίκτες στη πλευρά του Παναθηναϊκού και του έδωσε τη δυνατότητα να διαλέξει δύο από αυτούς, ως αντάλλαγμα για τον Μολέντο. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε ξεκαθαρίζοντας ότι για να φύγει τώρα ο παίκτης πρέπει να πληρωθεί. (Πηγή: Sportfm)


Σχόλια