Αυτές οι μικρές διαφορές φέρνουν τις μεγάλες νίκες



Έπεσα κατά τύχη πάνω στο βίντεο με τις δηλώσεις του Παππά μετά την χθεσινή νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Στα πρώτα δευτερόλεπτα εμφανίζεται ο Δ.Γιαννακόπουλος και ξεκινάει η πλάκα, οι αγκαλιές και τα χαμόγελα μεταξύ τους.


Όταν βλέπεις πως υπάρχει τέτοιο κλίμα μεταξύ διοίκησης και παικτών, τότε ξέρεις ότι κάτι πάει καλά. Ειδικά όταν έχουν προηγηθεί ιστορίες όπως με το πούλμαν πέρυσι.

Για να πετύχει μια ομάδα δεν θέλει πάντα μόνο καλούς παίκτες. Γιατί μπορεί να κερδίσει μια, δύο, τρεις φορές αλλά αν εντός των τειχών η ομάδα δεν είναι δεμένη τότε αργά ή γρήγορα η ποιότητα θα πάει περίπατο. Η ομάδα πρέπει να είναι σαν οικογένεια, να υπάρχει επικοινωνία από τον φροντιστή μέχρι τον πρόεδρο και να έχουν όλοι μεταξύ τους ξεκάθαρες θέσεις.

Όταν λοιπόν ο ιδιοκτήτης του τμήματος είναι παρών και δεν στηρίζει μόνο μέσω ανακοινώσεων και τρίτων, τότε έχουμε σκηνές σαν αυτήν που αποτυπώνουν το καλό κλίμα που υπάρχει μέσα στην ομάδα και γίνεται ολοένα και καλύτερο με την αγωνιστική παρουσία και τα αποτελέσματα των παικτών του Πασκουάλ.

Σχόλια