«Πνίγηκε» μόνος του στα Πηγάδια


Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός στα πρώτα 45', παρουσιάστηκε με όρεξη, δημιούργησε ευκαιρίες, προηγήθηκε στο σκορ και όλα έδειχναν πως θα πάρει την πρώτη φετινή του εκτός έδρας νίκη. Το δεύτερο ημίχρονο όμως ήρθε για να αναιρέσει όλα τα προηγούμενα. Ένας παθητικός Παναθηναϊκός, χωρίς όρεξη για δημιουργία φάσεων, έπαιζε για να φάει το γκολ δίνοντας όλο και περισσότερους χώρους στην Ξάνθη.


Και ήρθε η ισοφάριση και ο Παναθηναϊκός για ακόμη ένα εκτός δεν κερδίζει, για ακόμη ένα ματς δεν παίρνει το τρίποντο της νίκης.

Κατά τα άλλα σήμερα ο Ουζουνίδης μας παρουσίασε σε γενικές γραμμές τον Παναθηναϊκό του 2018. Με πολλούς Έλληνες, νέους, που από back up θα κληθούν να αναλάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Το σημερινό ματς προσφερόταν για ένα εύκολο διπλό, όμως κλωτσήσαμε μια ευκαιρία να ανατραπεί μέχρι ένα σήμειο και η ψυχολογία της ομάδας. Δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε βαθμούς δεξιά και αριστερά, γιατί δυστυχώς δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσουν οι επόμενοι μήνες...


: Όπως έχω βαρεθεί να γράφω, αυτές οι γκέλες δεν είναι έκπληξη. Μια ομάδα που δεν λειτουργεί νορμάλ και έχει παράλληλα και το βάρος της φανέλας, είναι λογικό να εμφανίζεται έτσι. Σήμερα ο Ουζουνίδης αναγκάτηκε να βάλει τον Πίσπα, γιατί στο ρόστερ δεν υπάρχει άλλος επιθετικός! Αυτό τα λέει όλα, για μια ομάδα που στήθηκε εκ των έσω και απλά τώρα βιώνουμε τις συνέπειες.

ΥΓ2: Το "καλό" είναι πως μια ή άλλη, η ομάδα θα ηρεμήσει αγωνιστικά από τον Ιανουάριο και μετά. Εάν δεν προκύψουν αφαιρέσεις βαθμών, τότε ο Ουζουνίδης θα μπορεί να έχει ένα σίγουρο ρόστερ για το υπόλοιπο της σεζόν, με παίκτες που θα έχουν συμφωνήσει για τους όρους πληρωμής τους με την διοίκηση. 

Σχόλια