Παναθηναϊκά Νέα: Χιόνια στην Λαμία, μάχη στην Σερβία


Συνοπτικά οι πιο σημαντικές ειδήσεις από την «πράσινη» επικαιρότητα...


ETOIMOΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Το «τριφύλλι» ταξίδεψε για τη Σερβία δίχως τον τραυματία Νικ Καλάθη και τον άρρωστο Νίκο Παππά και προπονήθηκε στο «Aleksandar Nikolic Hall» το βράδυ της Τετάρτης (20/12), δίχως επιπλέον αγωνιστικά προβλήματα. (Πηγή: Sdna)







AΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΜΕ...ΜΗΝΥΜΑ

Αποκλεισμός γεμάτος νόημα από την αποστολή του Παναθηναϊκού
για το ματς της Πέμπτης στη Λαμία των Χίλιεμαρκ-Ρέις, αλλά και των Μολέδο και Χουλτ που βρίσκονται στη βιτρίνα των πωλήσεων.

H προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία την Πέμπτη (21/12, 17.15), με τον Οσκαρ Χίλιεμαρκ να παίρνει το μήνυμα από τον Ουζουνίδη καθώς αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας, όπως και ο Νούνο Ρέις.

Αμφότεροι μετρούν αντίστροφα στον Παναθηναϊκό και όλα δείχνουν ότι δεν θα συμπεριλαμβάνονται στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μετά το τέλος του Γενάρη, ενώ στην Αθήνα έμειναν επίσης οι Νίκλας Χουλτ και Ροντρίγκο Μολέδο, οι οποίοι βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για πώληση τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. (Πηγή: Sdna)


ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ

Κατ' ιδίαν συνάντηση με τον
δικηγόρο του Γιώργου Κουτρουμπή, Γιώργο Ζελελίδη και τον πατέρα του Ελληνα κεντρικού αμυντικού είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και δη οι Αγησίλαος Τουμαζάτος και Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος.

Η επαφή αυτή αποτέλεσε ένα πρώτο βήμα στην προσπάθεια εξωδικαστικού συμβιβασμού πριν την εκδίκαση της προσφυγής του παίκτη που είναι προγραμματισμένη για τις 8 Γενάρη και επικεντρώθηκε στον οικονομικό τομέα. Ως γνωστόν ο Παναθηναϊκός προσφέρει στον Κουτρουμπή τα δεδουλευμένα του και ο Ελληνας στόπερ ζητάει όλο το ποσό του συμβολαίου του για την τρέχουσα σεζόν. (Πηγή: Sdna)


ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ



ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Ο ΤΣΑΒΕΣ

Εκτός από την Ταγιέρες και την Εστουντιάδες ακόμη τρεις ομάδες θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.


Ο λόγος για τις Ράσινγκ, Σαν Λορέντζο και Ουρακάν! Ο Τσάβες που θέλει να παραμείνει στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους βλέπει πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον κι αυτό είναι καλό και για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» εκτός από το βαρύ συμβόλαιο του Αργεντινού, θέλουν με την πώληση του Τσάβες να βγάλουν και το χρέος που έχουν προς την Μπόκα για τη μεταγραφή. Έτσι, το ιδανικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό θα είναι να πουλήσει τον Τσάβες με ένα ποσό κοντά στο 1,3 εκατ. ευρώ. (Πηγή: Sdna)


ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο αντιπρόεδρος, Στράτος Σωπήλης και το νέο μέλος του Δ.Σ. Χρήστος Πλιάτσικας, συγκεκριμένα, ζήτησαν εξηγήσεις για τον χειρισμό του θέματος Κουτρουμπή προς τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και τον Αγησίλαο Τουμαζάτο!

Οι δύο τελευταίοι αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι και αντέδρασαν, οι τόνοι ανέβηκαν και υπήρξε ένταση μέχρι και την ολοκλήρωσή του. Λίγες ώρες αργότερα, ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι "δεν υπάρχει παραίτηση του Κ. Διαμαντοπουλου" και ότι "στα ΔΣ αρκετές φορές και στο παρελθόν έχουν παραστεί άνθρωποι που χειρίζονται θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος ώστε να γίνει συζήτηση με τα μέλη του ΔΣ. (Πηγή: Sdna)


BACK UP ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ Ο ΜΟΛΕΔΟ

Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό ότι ο σύλλογος της Τραπεζούντας ενδιαφέρεται για τον αμυντικό του Παναθηναϊκού, ωστόσο όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "Habertuk", ο Βραζιλιάνος αποτελεί την εναλλακτική της Τραμπζονσπόρ για το κέντρο της άμυνάς της πίσω από τον Γκαμπριέλ Παλέτα. 

Ο στόπερ της Μίλαν αποτελεί τον πρώτο στόχο της τουρκικής ομάδας, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, καθώς ο ίδιος εμφανίζεται διστακτικός να μετακομίσει στη γειτονική χώρα. 

Ο Μολέντο πάντως αναφέρεται ως μία αρκετά πιο οικονομική λύση, με τα τουρκικά ΜΜΕ να εκτιμούν ότι το deal μπορεί να γίνει με 600-700 χιλ. ευρώ. (Πηγή: Sdna)


ΦΕΛΝΤΕΪΝ: «ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ»

Ο πρώην παίκτης της ομάδας Τ.Φελντέϊν σε δηλώσεις του στο Euroleague Greece μίλησε για τον καιρό που φορούσε τα πράσινα και αναφέρθηκε στην περυσινή χρονιά:

«Η περσινή χρονιά ήταν η χειρότερη της καριέρας μου! Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Σίγουρα μπορούσα να κάνω περισσότερα πράγματα όμως η δουλειά έμεινε στη μέση…». (Πηγή: Gazzetta)


ΠΙΘΑΝΗ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΛΑΜΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Kαλυμμένος με χιόνι είναι αυτή τη στιγμή ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Λαμίας. Από το πρωί υπάρχει έντονη χιονόπτωση στην πόλη της Λαμίας, με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος αναβολής του σημερινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό, για τους "16" του Κυπέλλου. (Πηγή: Sdna)






ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟ JANUARY PASS 

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πως ξεκίνησε η προπώληση του January Pass, ενός πακέτου για τις εφτά εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας τον μήνα Ιανουάριο σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.

Πρόκειται στην ουσία για ένα mini διαρκείας, το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσεις  ΑΠΟ ΤΩΡΑ τη θέση σου στο ΟΑΚΑ για εφτά αγώνες. Παρακολούθησε τέσσερις σπουδαίες αναμετρήσεις της Euroleague, με αντιπάλους όπως η Αναντολού Εφές, η Μπαρτσελόνα Lassa, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Ζαλγκίρις Κάουνας, εκείνη με τον  Ολυμπιακό καθώς και άλλους δύο για το ελληνικό πρωτάθλημα από 80 ευρώ!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.paobc.gr/page.ashx?pid=2&aid=44812



TON ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΤΑΣΟ...


Σχόλια