Παναθηναϊκά Νέα: Η προσφυγή του Χουλτ και οι φήμες για Σενγκέλια


Συνοπτικά οι πιο σημαντικές ειδήσεις από την «πράσινη» επικαιρότητα...


KATEΘΕΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ Ο ΧΟΥΛΤ

Ο Σουηδός αμυντικός κατέθεσε τελική προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού και πλέον οι «πράσινοι» τρέχουν για να μην τον χάσουν ως ελεύθερο...

Μπορεί ο Νίκλας Χουλτ να διέψευδε τα σενάρια που τον ήθελαν να καταθέτει προσφυγή, προκειμένου να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, πηγαίνοντας κόντρα στον μάνατζέρ του, όμως τελικά ο Μάρτιν Νταλίν φαίνεται να επικράτησε...

Και αυτό καθώς την Τετάρτη έγινε γνωστό πως ο Σουηδός αμυντικός κατέθεσε προσφυγή διεκδικώντας 360.000 ευρώ μαζί με την ελευθερία του από τους «πράσινους».

Κάτι που σημαίνει οτι πλέον οι άνθρωποι πρέπει να... τρέξουν, προκειμένου να βρουν χρήματα προκειμένου να μην χάσουν μέσα από τα χέρια τους έναν ποδοσφαιριστή, η πώληση του οποίου θα μπορούσε να δώσει ανάσα στα ταμεία της ΠΑΕ. (Πηγή: Gazzetta)


ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΧΙΛΙΕΜΑΡΚ

Αντίστροφα για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό μετράει ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ.

Ο Σουηδός μπακ δείχνει πλέον πως δεν έχει κάποιο κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται στο «τριφύλλι» και το προτιμότερο ήταν να ολοκληρωθεί εδώ η συνεργασία των δύο πλευρών.

Κάπως έτσι ο διεθνής χαφ θα επιστρέψει στην Τζένοα, με τις εξελίξεις να αναμένονται εντός της εβδομάδας. (Πηγή: Sport Fm)


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 4-1 ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ

Λίγες ώρες μετά την βαριά ήττα από την Λαμία στο Κύπελλο με 4-1 την προηγούμενη Πέμπτη αντιπροσωπεία οπαδών του τριφυλλιού που δεν ξεπερνούσαν τα δέκα άτομα, βρέθηκαν στο Κορωπί προκειμένου να εκφράσουν την στήριξή τους στο πρόσωπο του Μαρίνου Ουζουνίδη και να του ζητήσουν να μην εγκαταλείψει την προσπάθειά του.

Για αρκετή ώρα συζήτησαν στην αίθουσα του «Γ. Καλαφάτης» και προσπάθησαν να καταλάβουν τι ευθύνεται και η ομάδα παρουσιάζει αυτό το άσχημο πρόσωπο, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. (Πηγή: Sdna)


BΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΑ ΜΜΕ: «1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΜΟΛΕΔΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ»

H «gauchazh.clicrbs.com.br» υποστηρίζει πως στο τριφύλλι ζητούν 1 εκατ. δολάρια (843.000 ευρώ) για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου αμυντικού, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι.

Θεωρείται δεδομένο πως ο παίκτης, που την Πέμπτη θα επιστρέψει στην Ελλάδα από την πατρίδα του, θα βγάλει τα πράσινα στην προσεχή χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο για την ώρα παραμένει «αβέβαιο» το πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

Διότι μπορεί η Ιντερνασιονάλ (όπως κι άλλες ομάδες της Βραζιλίας) να ενδιαφέρεται έντονα για τον Μολέδο, ωστόσο δεν μπορεί να αποτραπεί και τυχόν έκπληξη από την Τουρκία, όπου είναι αλήθεια πως υπάρχει… ρευστό και θα μπορούσε να ικανοποιηθεί οικονομικά τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός. (Πηγή: Sport Fm)


ΚΟΙΤΑΕΙ ΒΛΑΧΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εφόσον πωληθεί ο Koυλιμπαλί, είναι δεδομένο πως οι "πράσινοι" θα ψάξουν για αντικαταστάτη του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως στο… κάδρο έχει επιστρέψει το όνομα ενός παλιού γνώριμου του "τριφυλλιού", του Βαλεντίνου Βλάχου.

Ο 26χρονος δεξιός μπακ που μένει ελεύθερος στο τέλος της χρονιάς από τον Πανιώνιο, είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει θέση στην πρώτη ομάδα. Εκτοτε ακολούθησε μία πορεία σε Καβάλα, ΑΕΚ (με ενδιάμεσο δανεισμό στο Θρασύβουλο), Μπριζ και Πανιώνιο, με τον οποίο έχει σταθερότατη παρουσία στη Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Το όνομά του εδώ και καιρό είναι στις πρώτες επιλογές των "πράσινων" απ’ την ελληνική αγορά, εφόσον υπάρξει "αντίο" του Κουλιμπαλί μέσω πώλησης… σωτηρίας, αν και είναι ξεκάθαρο πως δεν θα είναι "εύκολη" περίπτωση, καθώς ο Πανιώνιος δεν θα είναι θετικός σε ενδεχόμενη αποχώρησή του. Το γεγονός ωστόσο, πως δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Νεοσμυρνιώτες, αλλά και οι οφειλές που έχει ο Πανιώνιος προς τον 26χρονο άσο, είναι πολύ πιθανό να παίξουν το ρόλο τους, εφόσον τεθεί (εντέλει) θέμα απόκτησης δεξιού μπακ από τον Παναθηναϊκό. (Πηγή: Contra)


ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Aνακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πλατανιά στις 7 Ιανουαρίου, στην Λεωφόρο, έβγαλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την οποία ενημερώνει τον κόσμο του Συλλόγου πως η διάθεση ξεκινάει από Πέμπτη 28/12 και οι τιμές θα ξεκινάνε από 10 ευρώ για τα δύο πέταλα.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://www.pao.gr/news/club/9406-ta-eisithria-gia-ton-agwna-me-ton-platania


ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΡΑΒΑΚΟ ΣΤΟ «LEGEND STORIES»

Οι συνδρομητές της Nova, την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 22:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο NovasportsstoriesHD την εκπομπή «Legend Stories» που είναι αφιερωμένη στον Δημήτρη Σαραβάκο. Το σπέσιαλ δίωρο αφιέρωμα που επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος των καναλιών Novasports, Νίκος Τζουάννης, θα προβληθεί και σε επανάληψη την Παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12) στις 18:30, επίσης στο NovasportsstoriesHD



ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΓΚΕΛΙΑ

Ένα δημοσίευμα του Basketball Shape ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός Superfoods ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Μπασκόνια για τον πολύπειρο φόργουορντ και κυρίως σχετικά με το buy out που θα θελήσουν οι Βάσκοι ώστε να πουν το «ναι» και να απελευθερώσουν τον Γεωργιανό άσο.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να προχωρήσει αυτό το σενάριο. Ο Σενγκέλια, που πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν (15 πόντοι, 5,5 ριμπάουντ, 1,7 ασίστ ανά παιχνίδι στην Euroleague) και θεωρείται ο κορυφαίος παίκτης των Βάσκων, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, ενώ η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ δεν έχει προχωρήσει σε καμία επαφή, τόσο με την Μπασκόνια, όσο και με τον παίκτη.

Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει buy out στο συμβόλαιο του Σενγκέλια, κάτι που σημαίνει πως ο Χοσεάν Κερεχέτα θα αξίωνε ένα μεγάλο ποσό για να τον παραχωρήσει, ακόμα και αν υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδα του ΝΒΑ. (Πηγή: Sdna)


ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση του νταμπλούχου Ελλάδας για την Βαλένθια, εδώ: http://www.gazzetta.gr/basketball/euroleague/article/1178146/i-anahorisi-toy-panathinaikoy-gia-valenthia-pics


ΠΑΣΚΟΥΑΛ: «ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ»

Οι δηλώσεις του Τ.Πασκουάλ ενόψει του τελευταίου αγώνα του Παναθηναϊκού για το 2017 απέναντι στην Βαλένθια, στην Ισπανία:

«Ξέρω καλά τη Βαλένθια, διαθέτει μια πολύ δύσκολη έδρα. Θα είναι ένα σκληρό ματς, γιατί η αντίπαλος μας χρειάζεται τη νίκη κι επειδή είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχω μεγάλο σεβασμό για τους παίκτες, τους προπονητές και γενικότερα τον σύλλογο της Βαλένθια. Παίζει καλύτερα απ' ότι δείχνει η βαθμολογική της θέση, καθώς έχασε πολλά παιχνίδια στις λεπτομέρειες. Έχουμε λοιπόν μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση, αλλά θα πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά αλλά και στο τακτικό κομμάτι, ώστε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε μια σημαντική νίκη»

Σχόλια