Να δεις που στο τέλος θα τον βγάλουν και φταίχτη


Δεν προκαλεί εντύπωση, ούτε είναι κάτι που δεν περιμέναμε. Το σταδιακό φάγωμα και οι ολοένα εντονότερες κριτικές προς το πρόσωπο του είναι κάτι το αναμενόμενο. Μετά την ήττα από τον Πανιώνιο συνεχίστηκε πιο ζωηρά το εν λόγω έργο.

Στην πραγματικότητα μιλάμε για κριτικές που απλά βρίσκονται στο συρτάρι έτοιμες από καιρό και αναμένουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για να δημοσιευτούν. Και προέρχονται από συγκεκριμένους ανθρώπους που ζουν μέσα από την μιζέρια της ομάδας, όπως ο Κ.Γκόντζος. Ένας άνθρωπος που θα τον είχε ξεχάσει και ο ίδιος ο Θεός, αλλά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο καταφέρνει και βρίσκει δουλειά σε μέσα που έχουν μεγάλη απήχηση.


Έχει αγύμναστη την ομάδα ο Ουζουνίδης, προχωράει σε μη κατανοητές επιλογές, έχει έτοιμες τις δικαιολογίες κτλ κτλ.

Ο Ουζουνίδης που ήρθε στον Παναθηναϊκό πέρυσι για προπονητής και μετά από 12 μήνες είναι φυσιοθεραπευτής, ψυχολόγος, μάνατζερ, σκάουτερ, υπεύθυνος τύπου και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Αυτός θα είναι που θα δεχτεί και πρώτος τον πόλεμο από ανθρώπους που...κάνουν δημοσιογραφία και από ανθρώπους που...αγαπάνε τον Παναθηναϊκό. Γιατί προφανώς ο Ουζουνίδης είναι ο υπεύθυνος που κανένας παίκτης δεν βλέπει σοβαρά την ομάδα και η διοίκηση τους έχει όλους με πωλητήριο.


ΥΓ: Κάποιοι δεν ξέρουν τι σημαίνει Γκόντζος ή μπορεί και να έχουν ξεχάσει, μιας και έχει περάσει σχεδόν μια δεκαετία από τις ημέρες που βασίλευε στον Σύλλογο και έκανε face control στις θύρες της Λεωφόρου.

Προχθές αυτός ο άνθρωπος είχε το θράσος να γράψει την ακόλουθη ατάκα:

«Σ' αυτόν τον πάγκο που σήμερα μετά από την ήττα ΚΑΙ από τον Πανιώνιο... αποθεώσαμε τον Ουζουνίδη, έχουν ΚΥΝΗΓΗΘΕΙ και ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΘΕΙ Ίβιτς, Όσιμ, Ρότσα, Δανιήλ, Κυράστας, Μαλεζάνι, Σάντος, Ζάετς και δεν συμμαζεύεται.»

Γιατί μιλάω για θράσος; Ελάτε τώρα...δεν έχουν περάσει δα και τόσα χρόνια...

ΥΓ2: Ο ίδιος άνθρωπος προ 3βδομαδου ανέφερε τις λύσεις που υπάρχουν για την διάσωση του Παναθηναϊκού. Η επικρατέστερη σύμφωνα με τα λεγόμενα του ήταν η αλλαγή ΑΦΜ και η δημιουργία του..."Παναθηναϊκός 1908"!


Προσέξτε τώρα κάτι συμπτώσεις...τέλη Σεπτέμβρη δημοσιεύματα έκαναν λόγο για κινήσεις του Πατέρα να διαπράξει το ιστορικό έγκλημα στον Σύλλογο και να τον σώσει, αλλάζοντας ΑΦΜ και παίρνοντας αυτό του Αχαρναϊκού.

Λίγο καιρό πριν βγει ο Αλαφούζος με την πρόταση της λαϊκής βάσης, πάλι είχε κατηγορηθεί ο Πατέρας πως ετοιμάζει πρόταση για...λαϊκή βάση με τον...Καραχάλιο.

Συμπτώσεις;

Σχόλια