Αποτελεί ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σας!


Yπόψιν, κ. Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα…

«Σας ακούσαμε προσφάτως σε ομιλία στη Βουλή να αναφέρεστε στον… όψιμο φίλο ενός υπόδικου επιχειρηματία, τονίζοντας τους λόγους που μια ομάδα επιχειρηματιών «ενώθηκαν» στον… βωμό κοινών συμφερόντων. Έχοντας ακούσει κι άλλες τοποθετήσεις πολιτικών της παράταξης σας έχουμε αντιληφθεί πως γνωρίζετε πολύ καλά τους «στόχους» και τους «σκοπούς» μια συγκεκριμένης Συμμορίας. Κείνο που ΔΕΝ έχουμε ακούσει να αναφέρεστε είναι κάτι που για τις δικές μας ζωές είναι πολύ σημαντικό!


Ο… όψιμος φίλος του υπόδικου επιχειρηματία, τυγχάνει να είναι και μεγαλομέτοχος της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας την οποία κυβερνάτε! Ο συγκεκριμένος, λίγο καιρό αφότου οι «ενώσεις» και οι «ζυμώσεις» άρχισαν να γίνονται φανερές ΚΑΙ στον χώρο του ποδοσφαίρου, ΠΑΡΑΤΗΣΕ εν μια νυκτί την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ισχυριζόμενος μέσω των media που έχει στην κατοχή του πως… «πάρκαρε» τις μετοχές του!

Αλήθεια, κ. Πρωθυπουργέ ξέρετε εσείς μήπως να μας πείτε τί σημαίνει «παρκάρω μετοχές»;;; Γιατί εμείς στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ το ακούμε συχνά τα τελευταία χρόνια και δεν έχουμε ακούσει ΟΥΤΕ έναν πολιτικό να το θίξει! Αλήθεια, θα πάρκαρε ποτέ κανείς απ’ όλους αυτούς τον… Σκάϊ, την Καθημερινή ή τα κρουαζερόπλοία και τα καράβια τους;;;  Και ας πούμε πως το… έκανε. Τί θα γινόταν την επόμενη μέρα στη χώρα κ. Πρωθυπουργέ;; Από το «παρκάρισμα» του ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, έμειναν πίσω δεκάδες εργαζόμενοι που θα κάνουν απλήρωτοι -αυτοί και οι οικογένειές τους- τις εορτές που έρχονται, ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ποδοσφαιριστές και ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας προ του… γκρεμού και του αφανισμού!!!

Ο άνθρωπος που ισχυρίζεται πως έβαλε… 40 εκατομμύρια ευρώ στον αγαπημένο μας Σύλλογο, με έσοδα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από τηλεοπτικά δικαιώματα και όχι μόνο, έχοντας λάβει επίσης το «κονδύλι» των 7,5 (αν δεν κάνουμε λάθος) εκατομμυρίων ευρώ που του έδωσε η ΔΙΚΗ σας παράταξη για ανακατασκευή της Λεωφόρου στην οποία ΔΕΝ άλλαξε τελικά σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ και με σφικτή οικονομικά πολιτική στις μεταγραφικές περιόδους, όλως τυχαίως ελάχιστο καιρό έπειτα από εκείνες τις «ζυμώσεις» και τις «ενώσεις», άφησε τα ταμεία του Συλλόγου με υπέρογκα χρέη, σε σημείο ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να κινδυνεύει με αφανισμό και οικονομικό κραχ και στα ρεπορτάζ της ομάδας μας να διαβάζουμε πως χρωστάει ακόμα και στον… μανάβη και τις εταιρείες χλοοτάπητα!

Ταυτόχρονα, με τις δηλώσεις του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά πως μεγαλομέτοχοι εταιρειών που κινδυνεύουν με πτώχευση δεν θα πάρουν άδεια για τα κανάλια τους… θυμήθηκε να δανείσει (!!!) 300.000 ευρώ στην ΠΑΕ της οποίας είναι ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ την ώρα που εργαζόμενοι στον Σύλλογο κυριολεκτικά πεινάνε και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας βρίσκονται στα… όρια των προσφυγών!

Αλήθεια, κ. Πρωθυπουργέ θα δοθεί σε λίγες ημέρες άδεια σ’αυτόν τον άνθρωπο για το κανάλι του μέσα από το οποίο ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ καθημερινά την ώρα που η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας κινδυνεύει με αφανισμό;;;

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Πρωθυπουργέ δεν υπήρξε ΠΟΤΕ ομάδα κρατική ή… παρακρατική όμως στην περίπτωση αυτή είναι ολοφάνερο πως μιλάμε για «πλιάτσικο» στα ταμεία του Συλλόγου και σαφή σχέδια καταστροφής της ενδοξότερης ομάδας του τόπου. Σας έχουμε ακούσει αρκετές φορές να διατυμπανίζετε πως δεν θα ανεχτείτε την ανομία και την παρανομία. Αλήθεια στην περίπτωση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ δεν βλέπετε αυτό που βγάζει μάτι; Πως η ανομία και η παρανομία μιας συγκεκριμένης Συμμορίας άγγιξε τον χώρο του ποδοσφαίρου και εισχώρησε και στο μεγαλύτερο μέγεθος του ελληνικού αθλητισμού;

Ασφαλώς θα γνωρίζετε Πρωθυπουργέ Αλέξη Τσίπρα πως ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δόξασε για δεκαετίες ολόκληρες το όνομα της χώρας μας στην Ευρώπη και τώρα ο… όψιμος φίλος του υπόδικου επιχειρηματία… επιχειρεί να τον αφανίσει!

Γνωρίζουμε πως μια κυβέρνηση έχει δεκάδες σημαντικότερα θέματα να ασχοληθεί και να επιλύσει όμως στην περίπτωση αυτή θίγεται βάναυσα το «μότο» της παράταξής σας πως δεν θα ανεχτεί την παρανομία! Ο εν λόγω επιχειρηματίας δεν παράτησε τον μεγαλύτερο Σύλλογο επειδή… πτώχευσε, το έκανε έπειτα από οργανωμένο σχέδιο!!!

Αποτελεί ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σας Πρωθυπουργέ να βάλετε ΑΜΕΣΑ στην ατζέντα της κυβέρνησης το «θέμα» της αγαπημένης μας ομάδας! Οχι για να την βοηθήσετε προσωπικά. Δεν θέλουμε καμία βοήθεια. Να οδηγηθεί το ζήτημα στην δικαιοσύνη απαιτούμε! Κι τούτο γιατί στα ταμεία του Συλλόγου έγιναν στο διάστημα της θητείας του… όψιμου φίλου, δεκάδες πλημμελήματα που όλα μαζί συνιστούν κακούργημα ενώ το… παρκάρισμα του συγκεκριμένου επιχειρηματία αποτελεί «προϊόν» βρώμικου σχεδίου που σχετίζεται με την Συμμορία στην οποία συχνά πυκνά αναφέρεται η παράταξή σας. Οπως θίγονται οι παρανομίες του… Σκάι, έτσι ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να επιληφθείτε και στο θέμα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Το ΑΠΑΙΤΟΥΝ οι εκατομμύρια φίλοι του, Ελληνες πολίτες που παρακολουθούν αυτό που λατρεύουν να λεηλατείται από τον εν λόγω επιχειρηματία!»


Πηγή: Fightingsoul

Σχόλια