Από τον Γκούμα στον...Ζουγανέλη


Mετά την πετυχημένη συνέντευξη που πήρε από τον Γ.Γκούμα η εφημερίδα «Sportday» και δημοσιεύτηκε ανήμερα του αγώνα με τον Πανιώνιο στην Λεωφόρο πριν 2 εβδομάδες, σήμερα είπε να ακολουθήσει την ίδια τακτική ως πρόγευμα του ματς με την Ξάνθη, παίρνοντας συνέντευξη από τον...Γιάννη Ζουγανέλη!


Τι περιέχει η συνέντευξη δεν το γνωρίζω αλλά μπορώ να φανταστώ μιας και ο Ζουγανέλης είναι γνωστός για τα Βαρδινογιαννικά του αισθήματα.

Στον αγώνα με τον Πλατανιά στις 7 Ιανουαρίου, ποιον ετοιμάζουν για συνέντευξη; Τον Βύντρα;

: Δεν έχει και νόημα να διαβάσω την συνέντευξη γιατί φαντάζομαι η κασέτα θα έπαιξε ακριβώς το ίδιο τροπάριο, όπως στην συνέντευξη του στο Sport24 το 2011, μετά την συνέντευξη τύπου του Τζίγγερ που δήλωνε πως αποχωρεί η οικογένεια του από τον Σύλλογο:

«Δυστυχώς οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού κοντόφθαλμα ενεργώντας και νομίζοντας ότι αυτοί χειρίζονται τα βασικά θέματα της ομάδας έβριζαν την οικογένεια. Η λογική των Ελλήνων είναι ότι αγοράσαμε τον παίκτη αυτόν, λες και τον πληρώνει ο ίδιος.

Και νομίζω ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι η κορωνίδα αυτής της λογικής. Τον θεωρώ τίμιο, αν και δεν τον ξέρω προσωπικά σε σχέση με τους άλλους που τους γνωρίζω και ξέρω πώς ενήργησαν.

Επαναλαμβάνω, είναι τεράστιο πλήγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό που συμβαίνει. Και τον Παναθηναϊκό αυτή την στιγμή τον παρομοιάζω με την Ελλάδα. Δεν υπάρχει για μένα άλλη πιο αντίστοιχη εικόνα: Μια πολύ καλή ομάδα και μια πολύ ωραία χώρα . Η χώρα που απαξιώνουν οι πολίτες της γιατί δεν έχουν ποτέ αισθανθεί την ευθύνη που έχουν απέναντί της και ο Παναθηναϊκός με τους φιλάθλους που βρίζαν αυτή την οικογένεια.

Τώρα θα δούμε τι θα κάνουν όλοι οι άλλοι. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν νομίζω ότι είναι ένας σύλλογος που μπορεί να αφεθεί στο έλεος της μοίρας και της μιζέριας.»

Σχόλια