Θαύμα! Βρέθηκε ενδιαφερόμενος για την ΠΑΕ...


Tην ώρα που οι άνθρωποι του Αλαφούζου στην ΠΑΕ προσπαθούν να πείσουν τον...Αλαφούζο να βάλει χρήματα στην ΠΑΕ για να μην ξεκινήσει ο χορός των προσφυγών, βγήκε στην επιφάνεια η ιστορία με ενδιαφέρον Γερμανικής εταιρίας management για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου!


Ναι, μην εκπλήσεστε. Εμφανίστηκαν ενδιαφερόμενοι. Για να ρωτήσουν, να μάθουν και να...εξαφανιστούν φαντάζομαι. Όπως έγινε κάποιες άλλες -λίγες- φορές με άλλους τα προηγούμενα χρόνια. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει συγκινήσει από Ασία μέχρι Μέση Ανατολή και Αμερική, αλλά μέχρι στιγμής η μπίλια δεν έχει κάτσει πουθενά. Που ξέρετε...μπορεί να κάτσει στην Γερμανία.

(Λέμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα)

Παναθηναϊκός λοιπόν...η ομάδα με έναν λαό που προσπάθησε να διώξει τον "τσοπάνη" της και από τότε βιώνει ουκ ολίγα μη νορμάλ περιστατικά. Η ομάδα που βιώνει τις ίδιες καταστάσεις με ίδια και διαφορετικά πρόσωπα. Η ομάδα που δεν την θέλει κανένας από τον Σεπτέμβρη που θεωρητικά βγήκε στο σφυρί...

Μα τι λέω...την ήθελε και την πήρε ο Αλαφούζος. Τζάμπα. Με μια πρόταση που είχε βρει τοίχο όταν είχε παρουσιαστεί από...ξένους.

Τώρα οι Γερμανοί είναι άλλο φρούτο. Θα συζητήσουν με τα άτομα της διοίκησης, θα λάβουν τα οικονομικά στοιχεία που θα ζητήσουν και θα χαθούν.

Να μάθουμε κιόλας ποια είναι αυτή η εταιρία...έτσι για το γαμώτο...για να γίνει πιο πειστικό και το έργο πως δεν είναι σκηνοθετημένο...να νιώθουμε λιγότερο μαλάκες.


ΥΓ: Ο καιρός που έπρεπε να ζητάμε ευθύνες από τον Αλαφούζο έχει περάσει. Ευθύνες να ζητάμε από την πάρτη μας. Εμείς δεν είμαστε ο Παναθηναϊκός; Ή μόνο όποτε μας βολεύει;

Σχόλια