Πιέσεις Ολυμπιακού να οριστεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας στην...Δραπετσώνα!


Έντονη κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες μέρες στον χώρο της Ελληνική Πυγμαχίας, με τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια του να ρίξει τον Παναθηναϊκό από την πρώτη θέση, όπου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια, να ασκεί έντονες πιέσεις προς την ομοσπονδία ώστε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που είναι προγραμματισμένο για τον Δεκέμβριο, να διεξαχθεί στο κλειστό της...Δραπετσώνας!


Υπό άλλες συνθήκες και αν στην θέση του Ολυμπιακού ήταν οποιοσδήποτε άλλος Σύλλογος, το θέμα αυτό θα περνούσε στα ψιλά γράμματα και δεν θα δημιουργούσε δεύτερες σκέψεις. Όμως επειδή τα περιστατικά που συνέβησαν πρόσφατα στον χώρο της πυγμαχίας με πρωταγωνιστές ανθρώπους του σωματείου του Πειραιά, είναι μοιραίο επακόλουθο να προκαλούν αναστάτωση στον Σύλλογο.

Τα παραδείγματα από τον Τάφο του Ινδού με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να βρίζουν τον Σύλλογο στα video που τραβούσαν -σε μια διοργάνωση που ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε το σωματείο του Πειραιά με υποδειγματικό τρόπο- και στην Δραπετσώνα, όπου οι αγώνες έγιναν αφορμή για να βγάλουν τα...εσώψυχα τους οι Ολυμπιακοί απέναντι στον Γ.Αϊδινιώτη, δεν είναι μακρινά. Ούτε χρόνος δεν έχει περάσει για την ακρίβεια...

Γιατί λοιπόν θέλει ο Ολυμπιακός να πάει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Δραπετσώνα δεν θέλει και πολύ σκέψη...

Ούτε τι προγραμματισμούς έχουν κάνει για να...φιλοξενήσουν τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του τμήματος, Γιάννης Αϊδινιώτης, αναφέρει σχετικά:

«Ποιος θα μας διασφαλίσει ότι δεν θα γίνουν έκτροπα στους αθλητές μας; Τους συνοδούς μας; Τα παιδάκια που θα φοράνε τις φανέλες του συλλόγου μας ;;  4 μέρες θα είναι οι αγώνες ! Η κρίση των διαιτητών δεν θα επηρεασθεί απο την τρομοκρατία που θα υποστούν ;; Για ποιο δίκαιο αποτέλεσμα θα μιλάνε μετά όταν έχουν προηγηθεί τα περιστατικά μέσα στον τάφο που μας βρίζουν υπάρχουν ντοκουμέντα και μετά στην Δραπετσώνα που μου βρίζουν την μάνα στην βράβευση των γυναικών που έχουν και αυτοί γυναίκες που μάλιστα η Παπουτσάκη βγήκε πρωταθλήτρια μάσα στον τάφο και την χειροκρότησαν όλοι.»

Η μπάλα είναι στην πλευρά της ομοσπονδίας και κατά πόσο θέλει να διαφημίσει τους αγώνες της ή να τους μετατρέψει σε μια παρωδία.


ΥΓ: Ο Ολυμπιακός έχει να κατακτήσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάνω από 30 χρόνια. Από ότι φαίνεται, η διαχρονική παρουσία του πολυνίκη Παναθηναϊκού στο άθλημα, τους έδωσε ακόμη ένα λόγο ύπαρξης...

Σχόλια