Ντύνεται στα «πράσινα» ο Ντόρσεϊ

TO ΔΙΕΨΕΥΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.


Σύμφωνα με την Mundo Deportivo και τον Ισπανό δημοσιογράφο Jose Ignacio Huguet, ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον 33χρονο Αμερικάνο σέντερ της Μπαρτσελόνα, Τζόι Ντόρσεϊ.


Ο Τ.Πασκουάλ έχει εντοπίσει το πρόβλημα που έχει στην ρακέτα ο Παναθηναϊκός και ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού αποτελεί για τον Καταλανό τεχνικό μια γνώριμη (συνεργάστηκαν την σεζόν 2013/14) και αξιόπιστη λύση.

Μόνα εμπόδια για να ολοκληρωθεί το deal -σύμφωνα πάντα με το Ισπανικό δημοσίευμα- είναι η αποδέσμευση ενός ξένου από το ρόστερ του Παναθηναϊκού και παράλληλα να λήξει το θέμα της αποζημίωσης του Αμερικάνου από την Μπαρτσελόνα.




ΥΓ: Εδώ και κάμποσο καιρό φημολογείται πως θα υπάρξει μέσα στην σεζόν επιστροφή του νούμερου 29. Η σημερινή είδηση δεν ξέρω κατά πόσο βγάζει άκυρη την φήμη αυτή ή δεν παίζει κανένα ρόλο.

ΥΓ2: Ο χαρακτήρας του Αμερικάνου δεν είναι ο πιο ήρεμος. Σε κάποια άλλη ομάδα αυτό θα αποτελούσε πρόβλημα. Στον Παναθηναϊκό δε νομίζω να υπάρξει ζήτημα αδυναμίας διαχείρισης του.

YΓ3: Η αλήθεια είναι πως καλό θα ήταν να κρατήσετε μια πισινή για την εγκυρότητα του εν λόγω δημοσιεύματος. Οι μέρες του Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό δεν έχουν επαληθεύσει και πολλά αποκλειστικά στα μεταγραφικά.

Σχόλια