Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του Αλαφούζου να πληρώσει τα ΧΡΕΗ που δημιούργησε


Τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει νέο ζήτημα στα ρεπορτάζ που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου, με τον Γιάννη Αλαφούζο και τις συζητήσεις που κάνουν άτομα της ΠΑΕ μαζί του ώστε να τον πείσουν να βάλει...δανεικά για να μην βρεθεί ο Παναθηναϊκός μπροστά σε βαθμολογικές κυρώσεις.

Ένα ζήτημα που αγγίζει τα όρια της παράνοιας.


Γιατί από την μια, οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει να ζητήσουν χρήματα από τον Αλαφούζο είναι οι χρόνια στενοί συνεργάτες του. Οι άνθρωποι που ο ίδιος ο Αλαφούζος έχει φυτέψει στην ΠΑΕ.

Και από την άλλη γιατί ο Παναθηναϊκός ζητάει...χάρη από τον άνθρωπο που είναι υποχρεωμένος να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις που ο ίδιος δημιούργησε. Ζητάμε να μας λυπηθεί για τα ανοίγματα που ο ίδιος έκανε και ο Παναθηναϊκός τώρα δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει.

Έχουμε μπερδευτεί κύριοι...

Περιμένουμε να μάθουμε τις εξελίξεις για το αν ο Αλαφούζος θα...υποκύψει και θα πληρώσει τις υποχρεώσεις του! Επειδή αποφάσισε πέρυσι να παραιτηθεί, το καλοκαίρι να τα ξαναβρεί με τον Μαρινάκη και τον Σεπτέμβρη να βγάλει μια ανακοίνωση αποχώρησης, σημαίνει πως για ό,τι έχει υπογραφεί επί ημερών του δεν φέρει καμία ευθύνη, καμία υποχρέωση;

Επειδή ενημέρωσε πως βαρέθηκε, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να βρει πόρους για να πληρώσει τα χρέη που δημιούργησε;

Το συμβόλαιο του Τελάντερ ποιανού την υπογραφή έχει; Ποιος ήταν πρόεδρος της ΠΑΕ; Εμείς; Ο Δανός ζητάει λεφτά που συμφώνησε να του δώσει ο Αλαφούζος βάσει του συμβολαίου και δεν του τα έδωσε.

Τι είναι ο Παναθηναϊκός; Ξέφραγο αμπέλι; Ο καθένας πορώνεται με τον Παναθηναϊκό όποτε γουστάρει, δημιουργεί υποχρεώσεις, υπογράφει συμβόλαια και αφήνει ακάλυπτες υποχρεώσεις με ελαφρά τη καρδία;

Και του ζητάμε τώρα χάρη; Όντως;

Νομικές κυρώσεις δεν υπάρχουν; Για τα λεφτά που ζητάνε τόσοι παίκτες, ποιοι έχουν βάλει τις υπογραφές τους; Και αν ακόμη και τότε δεν υπάρχουν νομικές ευθύνες, μήπως ο κόσμος πρέπει να απαιτήσει και όχι να ζητήσει; Η διοίκηση μήπως πρέπει να κάνει το ίδιο;

Μα τι λέω...για ποια διοίκηση μιλάμε...το ΔΣ που είναι όλο του Αλαφούζου; Που δεν φεύγει από αυτό;

Το δούλεμα συνεχίζει να πέφτει σε γοργούς ρυθμούς...

Ο Αλαφούζος ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσει τα χρέη που δημιούργησε.

Και τα προηγούμενα που πλήρωσε ήταν ΕΠΙΛΟΓΗ του να τα πληρώσει και να μην τα ζητήσει από τον προηγούμενο που τα δημιούργησε.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΟΠΟΤΕ ΒΑΡΕΘΕΙ.

Κανένας δεν άσκησε πίεση στον Αλαφούζο να μπει στον Παναθηναϊκό.
Μόνος του μπήκε.

Σχόλια