Προκρίθηκε και...προπονήθηκε για ΣΕΦ


Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το δεξί στην φετινή σεζόν επικρατώντας άνετα του Κολοσσού στην Ρόδο με 54-84 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πρώτοι σκόρερ της ομάδας ο νέος αρχηγός της, Ίαν Βουγιούκας και ο πρώην «ερυθρόλευκος» Μ.Λοτζέσκι που σημείωσαν από 14 πόντους έκαστος.

Το μυαλό όλων πλέον επικεντρώνεται στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.


Η σεζόν λοιπόν ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο και για ακόμη μια χρονιά οι στόχοι είναι το νταμπλ στην Ελλάδα και η επιστροφή στο Final 4. Μεγάλο πλεονέκτημα στην φετινή προσπάθεια η διατήρηση του μεγαλύτερου μέρους του περυσινού κορμού και οι συγκεκριμένες προσθήκες που έγιναν με τον Τ.Πασκουάλ να είναι το απόλυτο αφεντικό στο χτίσιμο της ομάδας.

Δεκάλεπτα: 16-28, 27-49, 40-69, 54-84.

Κολοσσός (Λυκογιάννης): Γκρίφιν 7 (1), Σχίζας 4, Χάρις 5 (1), Τζόουνς 13 (1), Πρόστραν 3 (1), Σταμάτης 5, Γεωργαλλής 2, Μπρέι 5 (1), Μπιλλής 1, Αγγελάκος 3 (1), Ράιτ 2, Παπαδάκης 4 (1).

Παναθηναϊκός (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 4, Ρίβερς 11 (3), Γκάμπριελ, Μποχωρίδης, Όγκαστ 6, Λοτζέσκι 14 (2), Καλάθης 13 (3), Παππάς 9 (1), Ντένμον 10 (2), Μήτογλου 3 (1), Γκιστ, Βουγιούκας 14.


ΥΓ: Σχετικά με τα νυχτοπερπατήματα και τις συζητήσεις που γίνονται. Όπως είναι φυσιολογικό τέτοια θέματα είναι βούτηρο στο ψωμί των δημοσιογράφων. Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό είναι οι οπαδοί της ομάδας να πιάνονται από το παραμικρό και να ψάχνονται να δημιούργησουν προβλήματα από το πουθενά. Τα νυχτοπερπατήματα κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σταματήσουν. Το θέμα είναι να μην επηρεάζεται η ομάδα και δημιουργείται η εντύπωση πως είναι ξέφραγο αμπέλι. Αυτό και τίποτά περισσότερο, γιατί δεν έχει και νόημα να δίνουμε περισσότερη αξία.

Ο προπονητής και οι παίκτες έδειξαν πέρυσι πως είχαν την δύναμη να μαζέψουν τα κομμάτια τους μετά την ιστορία με το πούλμαν και πήραν ένα από τα πιο μάγκια πρωταθλήματα στην ιστορία του τμήματος. Οπότε ξέρουν και ξέρουμε...





Σχόλια