Πόσο μαλάκες μας έπιασες...


Με τον Παναθηναϊκό να πορεύεται στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα και τις τιμωρίες να είναι προ των πυλών, αναρωτιέμαι πόσο μαλάκες μας έπιασε τελικά ο Αλαφούζος...

Πλέον η συζήτηση έχει ξεπεράσει προ πολλού, πόση αλήθεια κρύβουν οι χαρακτηρισμοί «μπροστινός» ή «στημένος», αφού τα όσα κάνει στον Σύλλογο δεν έχουν πραγματικά προηγούμενο. Ο άνθρωπος που έσωσε το καράβι το 2012 είναι ο ίδιος με αυτόν που το βουλιάζει με κάθε τρόπο το 2017.


Δεν έχει κανένα νόημα ο ρόλο του και οι δικές μας θεωρίες, μιας και οι πράξεις του δεν αφήνουν περιθώριο να μεταφράσεις λάθος τα γεγονότα.

Βγήκε μπροστά όταν έπρεπε, το έριξε στο ρομάντζο όπου έπρεπε, έγινε επιθετικός σε όποιον έπρεπε και έλεγε αυτά που ήθελε ο κόσμος όσο έπρεπε. Αναίρεσε τον εαυτό του εν μια νυκτί πετώντας σαν σκουπίδι τον Παναθηναϊκό από πάνω του.

Όσο σίγουροι κι αν είμαστε πως αυτός ο άνθρωπος δεν τιμά τα παντελόνια που φοράει, άλλο τόσο σίγουροι είμαστε πως δυστυχώς ο τύπος έπαιξε με εμάς και κέρδισε...προς το παρόν ή όχι θα το δείξει η ιστορία. Πάντως χρησιμοποίησε τα επικοινωνιακά του όπλα, κυρίως πάνω μας και μας έπιασε για τα καλά μεγάλους μαλάκες...


ΥΓ: Τελικά δεν έσωσε τον Παναθηναϊκό. Τον ΣΚΑΪ έσωσε...

Σχόλια