Πόσο αντικειμενικός μπορεί να είναι για τους Βαρδινογιάννηδες ο κάθε Καρούλιας;


Διάβασα τις δηλώσεις του Νίκου Καρούλια στο Gazzetta που δήλωσε απογοητευμένος για τις εσωτερικές έριδες και αλληλοκατηγορίες που υπάρχουν ακόμη μέσα στον Σύλλογο, αλλά στην ίδια συνέντευξη τόνισε πως η Θύρα 13 πρέπει να ζητήσει συγνώμη από την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Και ρωτάω εγώ ο αφελής...

Πόσο αντικειμενικός μπορεί να είναι ο κάθε Καρούλιας όταν μιλάει για τους Βαρδινογιάννηδες;

Πόσο διαφορετικά μετράει την προσφορά τους στον Σύλλογο;


Γιατί εγώ έχω αρνητική άποψη για την οικογένεια στην εμπλοκή της με τον σύλλογο και μπορώ να έχω αυτήν την άποψη χωρίς να μου έχει στερήσει κάτι ή να με έχει διευκολύνει σε κάτι ούτε στην επαγγελματική μου, ούτε στην προσωπική μου ζωή.

Γιατί μπερδευόμαστε και μετράμε κάποιες άποψεις (πολύ) περισσότερο από όσο πρέπει..

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα ως αρωγός της. Όποιος μπορεί σε τούτες τις κρίσιμες στιγμές πρέπει να βοηθήσει. Είμαστε πάντα σε επαφή με τον Αντώνη Αντωνιάδη και τον πρόεδρο Βασίλη Κωνσταντίνου για αυτή τη φανέλα που είναι ποτισμένη με ιδρώτα και αίμα. Δεν γίνεται να μην υποστηρίξουμε τον Παναθηναϊκό ειδικά τώρα που αντιμετωπίζει αυτά τα προβλήματα»

«Είναι μεγάλη η λύπη. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει σωτηρία με τον τρόπο που προτείνουν οι παλαίμαχοι. Το θέμα είναι αν μπορέσουμε να βγάλουμε την σεζόν και στη συνέχεια παρουσιαστεί κάποιος για να πάρει την ομάδα.

Είναι ωραίο να λένε 'ο Παναθηναϊκός μας' και πως 'ο λαός θα κρατήσει την ομάδα', όμως θεωρώ πως αυτά δεν αρκούν.

Αυτή τη στιγμή χρειάζονται λεφτά και να υπάρχει ρεαλισμός και όχι ευαισθησία. Είδαμε και με την Παναθηναϊκή Συμμαχία που καταλήξαμε στο τέλος.

Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να αναλάβει την ομάδα κάποιος που έχει βγάλει τα λεφτά του με τίμιο τρόπο. Είναι πολύ συγκινητική η βοήθεια των οπαδών όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως ακόμα και τώρα που ψυχορραγεί ο Παναθηναϊκός υπάρχουν διαιρετικά στοιχεία που τον καταστρέφουν θέτοντας διλήμματα και διαχωρίζοντας την ομάδα σε ότι αφορά τον Βαρδινογιάννη και τον Αλαφούζο.

Για μένα είναι αδιανόητο που διώξαμε την οικογένεια Βαρδινογιάννη από την ομάδα. Όσο εξακολουθεί αυτή η κατάσταση, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάει μπροστά. Ο ένας κατηγορεί τον άλλο και στο τέλος θα κλάψουμε».

«Δεν έχουν συνειδητοποιήσει κάποιοι τι ζημιά κάνουν στον Παναθηναϊκό και που τον στέλνουν. Εξακολουθούν να έχουν φανατισμό πιστεύοντας πως αυτοί θα σώσουν τον Παναθηναϊκό.

Χρειαζόμαστε λεφτά τα οποία δεν μπορούν να βγουν από τον κόσμο. Χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο, ο οποίος θα χρηματοδοτήσει την ομάδα και θα τον έχουμε στα ώπα-ώπα. Δεν θα τον πυροβολήσουμε στην πρώτη στραβή.

Εγώ δεν ξέρω για την Θύρα 13, αλλά θα πρέπει όμως να μην υπάρχουν εγωισμοί και να παραδεχθούν πως έκαναν λάθος. Όταν μιλάμε για την ομάδα που αγαπάμε βάζουμε το κεφάλι κάτω και ζητάμε συγνώμη. Όχι εγωιστικές συμπεριφορές για το καλό του Παναθηναϊκού. Αυτή είναι η Παναθηναϊκή συμπεριφορά.

Πήγα στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και με έπιασε στενοχώρια. Χάρηκα πολύ με τα παιδιά και τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την προσπάθεια που κάνουν. Τα δίνουν όλα δίχως να ξέρουν εάν θα πληρωθούν. Ο κόσμος στήριξε και ενθάρρυνε την ομάδα. Και η Θύρα 13 συμπαραστάθηκε και έτσι πρέπει.

Βέβαια κάποιοι το βλέπουν ακόμα και τώρα διαφορετικά, αλλά όπως προείπα ας είμαστε ρεαλιστές».


«Ο Αλαφούζος εάν δεν είχε αναλάβει πριν τέσσερα-πέντε χρόνια αυτό που βλέπουμε αυτό που συμβαίνει τώρα θα το βλέπαμε εκείνη την εποχή.

Μας βοήθησε αρκετά και με σύνθημα τον πόλεμο κατά της αναξιοκρατίας και της ανομίας στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου προσπάθησε μέσω του καναλιού του να σπάσει το απόστημα.

Δεν τον ακολούθησαν όμως πολλοί μέσα από την ομάδα, αλλά και φίλαθλοι με συνέπεια να απογοητευτεί. Έβαζε 8-10 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, αυτά μπορούσε, αυτά έβαζε.

Δεν φταίει εκείνος μολονότι έγιναν και λάθη με τον Στραματσόνι. Θεωρώ πως οι συμβουλάτορες του δεν τον προστάτευσαν και τον άφησαν εκτεθειμένο. Ήταν σαν Μεσσίας και καταφέραμε να τον διώξουμε.

Ίσως φταίει στο ότι δεν έφυγε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι και συνέβη τώρα με κάπως απότομο τρόπο.

Αν έλεγε πως αν ο Παναθηναϊκός περνούσε στους ομίλους του Europa League θα έμενε και σε διαφορετική περίπτωση θα αποχωρούσε νομίζω θα ήταν καλύτερα, αν και κάτι τέτοιο νομίζω είχε διαφανεί.

Δεν τον κατακρίνω αν και ήταν λάθος η χρονική στιγμή που αποχώρησε. Βλέπω βγαίνουν και λένε 'σε τελειώσαμε'. Ποιον τελειώσατε ανεγκέφαλα πλάσματα; Ο Παναθηναϊκός πλέον δεν είναι μαγαζί γωνία όπως ήταν. Ο Αλαφούζος έβαλε 42 εκατ. ευρώ από την τσέπη του.

Τώρα και να έρθουν κάποιοι και να βάλουν 15 εκατ. ευρώ για να τσουλήσει η ομάδα πάλι δεν μπορεί να διακριθεί. Εκεί που βγαίναμε τρίτοι, τώρα θα βγαίνουμε τέταρτοι, πέμπτοι ή έκτοι. Είναι άσχημη προοπτική ακόμη και αυτή για μια ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό. Χρειάζεται κάποιος που έχει να διαθέσει πολλά χρήματα για να κάνει τον Παναθηναϊκό όπως τον γνωρίζαμε».

Σχόλια