Όταν δηλώνεις Παναθηναϊκός, να συμπεριφέρεσαι σαν Παναθηναϊκός!


Ο Σ.Ταυλαρίδης όπως δήλωσε κι επίσημα μέσω ραδιοφώνου θα τραβήξει την υπόθεση με τον Παναθηναϊκό μέχρι τα άκρα, ακόμη κι αν χρειαστεί να αφαιρεθούν βαθμοί από την ομάδα!

Ο Ταυλαρίδης που επί μια δεκαετία έπαιζε στο εξωτερικό και σήμερα...αδυνατεί οικονομικά να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό...αυτός που όταν υπέγραφε στην ομάδα έκλαιγε...αυτός που έδειχνε την καρδιά του στον κόσμο μέσα στην Λεωφόρο...ίσως να ξέχασε πως την έδειχνε σε κόσμο που όντως έχει οικονομικά προβλήματα και βάζει σε προτεραιότητα το τριφύλλι...στην πράξη και όχι στα λόγια.

Στάθη, κάποιοι δεν ξεχνάνε και η λίστα με τους ανεπιθύμητους μακραίνει...και καλύτερα για να δούμε ποιοι αξίζουν.

Aναλυτικά όσα δήλωσε στο Sport24 Radio:


«Στην τελευταία μου συνάντηση με τον Νίκο Λυμπερόπουλο ζήτησα τα μισά χρήματά μου μπροστά και τα υπόλοιπα σε δόσεις για να μου πει ότι δεν υπάρχει φράγκο. Στις 29 Αυγούστου τους στέλνω την φορολογική μου δήλωση. Δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να μου απαντήσουν.

Εγώ είμαι νομοταγής δεν έχω μάθει να χρωστάω ευρώ στο κράτος. Πλήρωσα στην εφορία 110.000 ευρώ χωρίς να είναι δική μου υποχρέωση. Τι νομίζετε ότι έχω κάποια μηχανή που κόβει χρήματα. Με πήρε ο κύριος Τουμαζάτος και μου είπε ότι έχω να πάρω 30.000. Για τα χρήματα της εφορίας δεν μου είπε κανείς τίποτα.

Την Δευτέρα με πήρε ο κύριος Διαμαντόπουλος και μου είπε ότι θα χάσω τα χρήματά μου γιατί θα υπάρξει στάση πληρωμών. Εγώ του είπα ότι θα πάρω το ρίσκο. Με πήρε και ο κύριος Κωνσταντίνου. Δεν έχω να πω κάτι μαζί του. Θα πάει ως το τέρμα η υπόθεση.

Εγώ έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Από όταν έφυγα από την ομάδα δεν έχει έρθει ένα άτομο να μου πει ότι δεν φέρθηκα καλά. Όλοι μου λένε ότι από την ομάδα δεν μου φέρθηκαν σωστά. Θέλω να είμαι συνεπής απέναντι στα παιδιά μου, στο κράτος, στην μάνα μου και στον πατέρα μου».

Σχόλια