Ένα σχόλιο για του παλαίμαχους...


Με αφορμή το σημερινό ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τις συζητήσεις που θα γίνουν σχετικά με την οικονομική διάσωση της ομάδας, θέλω να αναφερθώ στην πρόταση που θα καταθέσουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Διαβάζω πως αυτή η πρόταση θα έχει δύο σκέλη.


Το πρώτο θα αφορά τα δύο επερχόμενα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Άεκ και θα ζητηθεί να μπει ενιαίο εισιτήριο για τα δύο ματς που θα κυμαίνεται στα μεταξύ 30 και 50 ευρώ, με τους αγώνες να διεξάγονται στο ΟΑΚΑ.

Το δεύτερο θα έχει να κάνει με τα διαρκείας τα οποία θα είναι τριετή και θα κοστίζουν από 600 έως και 1500 ευρώ.


Συγνώμη που θα χαλάσω το κλίμα ενότητας, αλλά κατ εμέ τέτοιες προτάσεις είναι ό,τι αρπάξει ο κώλος μας. Κανένα πλάνο, καμία λογική και και καμία σωτηρία δεν θα έρθει από αυτές τις κινήσεις. Ειδικά από την δεύτερη που είναι πολύ πιθανό κιόλας αντί να αυξήσει τον αριθμό των διαρκείας, να τον μειώσει. Εκτός κι αν υπάρχει πολύς κόσμος που μπορεί να δώσει αυτά τα ποσά, έστω κι αν οι κάρτες θα έχουν τριετή ισχύ.

Πάει αυτό..

Ένα σχόλιο τώρα για τους παλαίμαχους και συγκεκριμένα για τις δύο ιστορικές προσωπικότητες του Συλλόγου, τον Μ.Δομάζο και τον Α.Αντωνιάδη.

Τι έχουν προσφέρει οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, πέραν των ιστορικών (και της πιο ιστορικής) αγωνιστικών επιτυχιών;

Ο κ.Αντωνιάδης, αν θυμάμαι καλά επί περίοδο πολυμετοχικότητας είχε μισθό σε εξαψήφια επίπεδα! Επειδή ήταν αντιπρόεδρος...μπορεί να μην το γνωρίζει, αλλά όταν μιλάμε για σπατάλες και κακοδιαχείριση στα προηγούμενα έτη, τότε το δικό του παράδειγμα είναι από τα πλέον χαρακτηριστικά.

Ο κ.Δομάζος είναι ο άνθρωπος που πάντα είχε μόνιμη θέση στις εφημερίδες μετά από ήττες για να κράξει την ομάδα, ήταν αυτός που ήταν υπέρ της αλλαγής της ΠΑΕ το 2008, αλλά όταν δεν ήταν στο συλλαλητήριο μαζί με άλλους παλαίμαχους γιατί...δεν ήταν της κουλτούρας του, ήταν εκείνος που έπιανε πρώτη θέση στην συνέντευξη τύπου του Πρίγκιπα του Τσάκα και τον διαφήμιζε, είναι αυτός που διαμορφώνει την άποψη του για πρόσωπα ανάλογα με τις χαρές που (δεν) του κάνουν...

Τώρα λοιπόν που η ΠΑΕ βουλιάζει, μαζί με τον Β.Κωνσταντίνου βγαίνουν μπροστά για την διάσωση της. Χωρίς να έχουν αξιόπιστα δείγματα γραφής στο παρελθόν, εκτός των αγωνιστικών χώρων...

Τι μπορούμε να περιμένουμε λοιπόν από αυτούς τους ανθρώπους και γιατί να έχουν τόσο βάση οι προτάσεις τους;

Ούτε λέω πως δεν πονάνε την ομάδα (αν και ποτέ ένας απλός οπαδός δεν θα φόραγε την φανέλα του γαύρου ή της Άεκ), ούτε τίποτα τέτοιο...αλλά μήπως κάποιοι μόλις δουν χώρο για φώτα βγαίνουν μπροστά με την μια;


ΥΓ: Φαντάζομαι πως η πρόταση τους για τα διαρκείας δεν θα είναι αυτοί να τα πάρουν πάλι τζάμπα λόγω όσων κάνανε στο γήπεδο όταν ήταν ποδοσφαιριστές..

ΥΓ2: Μπορεί σε κάποιους να φανούν αιρετικά αυτά που λέω, αλλά ΕΛΕΟΣ!

ΥΓ3: Εποχή Τσάκα... «Κέρδισαν πολλά απο τον Παναθηναϊκό ,σε αντίθεση με εμάς τους οπαδούς που μόνο δίνουμε. Δεν έχουν έναν λόγο παραπάνω απο εμάς ,για τα Παναθηναϊκά δρώμενα. Αλλά ,δεν θα περάσουμε και στην άλλη άκρη να τους κράξουμε.»


http://www.panathinaikos-press.com/2013/01/blog-post_1939.html

Σχόλια