Απαιτείται βοήθεια για την διάσωση του Παναθηναϊκού και κανένας δεν ξέρει τα οικονομικά της ΠΑΕ!


Πριν 6 χρόνια ζήσαμε κάτι πρωτόγνωρο για τον Σύλλογο με την ιστορία του Τσάκα και την αναζήτηση ενός Πρίγκιπα. Νομίζαμε πως αυτό ήταν το αποκορύφωμα και μεγαλύτερο δούλεμα δεν θα μπορέσει να πέσει στον κόσμο.

Τελικά, ο Αλαφούζος επιβεβαίωσε πως όταν συμβαίνει κάτι κακό, μπορεί να συμβεί και κάτι χειρότερο και εν έτη 2017 ο κόσμος του Συλλόγου τρώει ακόμη μεγαλύτερο δούλεμα μπροστά στην μάπα του.


Ο Παναθηναϊκός διαλύεται, τα εκατομμύρια σε χρέη και ανοίγματα αυξάνονται για πλάκα σε καθημερινή βάση, ο Αλαφούζος βγαίνει και λέει ότι έδωσε 40 εκατομμύρια και θα δώσει άλλα 20, ο Κωνσταντίνου λέει πως ξεχνάμε την ομάδα από την Ευρώπη για 3 χρόνια, ο Δ.Γιαννακόπουλος δηλώνει πως δεν μπορεί αυτά τα χρέη να αναλάβει κανένας και...ο κόσμος κοιτάει και δεν αντιδράει γιατί προφανώς δεν καταλαβαίνει...

Και πως να καταλάβει, όταν ΚΑΝΕΝΑΣ μέχρι σήμερα από την ΠΑΕ δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα συγκεκριμένα νούμερα;

Σήμερα βγήκε ο Αντωνιάδης και είπε κάναμε μια πρόταση για την διάσωση της ομάδας, αλλά δεν λέμε ότι θα σώσει την ομάδα γιατί δεν ξέρουμε και τα νούμερα..

Μιλάμε για ΑΣΤΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...

Η ΠΑΕ είναι στην μέση και καίγεται και εμείς τρέχουμε γύρω-γύρω σαν τρελοί και απλά φωνάζουμε ότι θα καούμε...

Πριν καιρό θα έλεγα ίσως...πλέον λέω πως ΣΙΓΟΥΡΑ κάποιοι βολεύονται με τον κόσμο να χωρίζεται σε στρατόπεδα και να βρίζει τον Χ και τον Ψ...και αυτοί οι κάποιοι είναι οι ίδιοι που δεν θέλουν τα οικονομικά να φτάσουν στα χέρια του κόσμου. Να δούμε ποιος υπέγραψε τι και πότε.


: Και μετά θέλουν ο κάθε Καραγκούνης να βγει να σώσει χωρίς να ξέρει τι προσπάθεια απαιτείται...

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ. ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΩΝ. ΟΣΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ...ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Σχόλια