Θα βγει να μιλήσει αλλά...να μιλήσει!


Tην διάθεση του Γιάννη Αλαφούζου να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την ερχόμενη εβδομάδα και να ανοίξει τα χαρτιά του για το μέλλον της ΠΑΕ, αποκάλυψε η εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ με σημερινό δημοσίευμα της.

Βέβαια αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε πως...υπάρχουν πιθανότητες να βγει και να μιλήσει ο Γ.Αλαφούζος για το μέλλον της ομάδας. Το...επιχείρησε κι άλλες φορές πέρυσι, με κύκλους του να επιβεβαιώνουν την διάθεση του να μιλήσει (όπως και τώρα), και εν τέλει να μην βγαίνει ποτέ.


Το θέμα όμως δεν είναι να βγει να κάνει μια κλασσική συνέντευξη τύπου, αλλά να εξηγήσει τους σκοπούς του και να δηλώσει ευθέως πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι προς...χάρισμα, όπως του χαρίστηκε, αν ποτέ του χαρίστηκε.

Οφείλει στον κόσμο του Συλλόγου εξηγήσεις και όχι να μας αναφέρει ξανά πόσα εκατομμύρια έβαλε στην ομάδα. Κανέναν δεν ενδιαφέρει αυτό, γιατί κανένας δεν κρίνει εάν και πόσα λεφτά έβαλε στην ομάδα.

Μιλάμε για τον πρόεδρο που απόλαυσε επί σειρά ετών μια πρωτοφανή στήριξη από μεγάλη μερίδα του κόσμου και που σχεδόν ποτέ δεν έχει ακουστεί σύνθημα ή έχει σηκωθεί πανί εναντίον του, παρά το απόλυτο σκοτάδι που υπάρχει στην ομάδα και τις πρωτοφανείς ξεφτίλες που έχει βιώσει ο Παναθηναϊκός στις μέρες του.

Κανένας δεν τον ανάγκασε να μπει στην ομάδα. Μόνος του εκδήλωσε ενδιαφέρον και βγήκε μπροστά σε μια δύσκολη εποχή για την ομάδα και ο κόσμος του το αναγνώρισε.

Όμως αυτά τα έχουμε πει, τα ξέρουμε και τελείωσαν. Ούτε αποτελούν άλλοθι για άλλα παιχνίδια του Αλαφούζου στην πλάτη της ομάδας. Γιατί πλέον παίζει παιχνίδια με τον πρώην προκλητικό τρόπο, λες και δεν υπολογίζει ούτε στο ελάχιστο τον κόσμο. Λες και δεν τον ενδιαφέρουν οι αντιδράσεις. Λες και κάνει τα πάντα για να τον ωθήσει ο κόσμος στην έξοδο και να παρουσιαστεί στο τέλος ως ο αδικημένος της υπόθεσης.

Αυτό όμως δεν πρόκειται να γίνει.

Θα φύγει, όπως του αρμόζει και η ιστορία θα τον κρίνει.

Είναι δικαίωμα του να μην μπορεί να χρηματοδοτεί την ομάδα, να μην έχει διάθεση, να κάνει λάθη, να επιμένει σε πρόσωπα της εμπιστοσύνης του...

Όμως δεν έχει κανένα δικαίωμα να βγάζει πολιτικές ανακοινώσεις χρησιμοποιώντας το όνομα της ομάδας, να χαράσσει πορεία σαν ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον άνθρωπο που ευθύνεται για την σημερινή κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου και δεκάδες κλοπές εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων και να κοροιδεύει τον κόσμο ως μόνιμα ανήμπορος να βρει το δίκιο του, όταν την ίδια στιγμή στις επιχειρήσεις στα media του κάνει τα πάντα για να είναι και είναι ο κυρίαρχος.

Να βγει λοιπόν να μιλήσει και όχι να κοροιδέψει, όχι να κλαφτεί. Αναγνωρίζουμε πως αυτά που θα χει να πει δεν θα είναι πολλά, αφού πλέον η ενότητα «Μαρινάκης» έκλεισε για αυτόν, αλλά αν είναι τώρα να κλάψει για τον Σαββίδη και την αναγνώριση που δεν έχει από τον κόσμο για τα λεφτά που έβαλε, καλύτερα ας μην βγει να μιλήσει ποτέ και ας φύγει από την πίσω πόρτα, χωρίς άλλη φασαρία.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ.

Η ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.


ΥΓ: Να μας πει κιόλας τι έγινε με τα λεφτά από την ανακαίνιση της Λεωφόρου, με τον τηλεμαραθώνιο. Που πήγαν;

ΥΓ2: Την είδηση την είχε ΜΜΕ του Δ.Γιαννακόπουλου. Με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. 

Σχόλια