Όσο αντέχουμε, να μην ξεχνάμε τους Βαρδινογιάννηδες...


Η Θύρα 13 για ακόμη μια φορά φώναξε τα συνθήματα που έπρεπε στον αγώνα με την Λάρισα δείχνοντας πως η ανοχή για την διοίκηση τελείωσε και φέρνει όλο και πιο έντονα ξανά στο προσκήνιο την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Τα συνθήματα αυτά πρέπει να αυξάνονται αγώνα με τον αγώνα. Αν ο κόσμος πιάστηκε ηλίθιος τα τελευταία χρόνια ήταν γιατί η ιστορία πήγε στο συναίσθημα. Η καταστροφολογία πλέον δεν αγγίζει σχεδόν κανέναν από όσους αντέχουν μέχρι σήμερα και συνεχίζουν να δίνουν κανονικά το παρόν στα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα. Δεν τους αγγίζει γιατί έχουν αποδεχτεί καλά μέσα τους πως και η επόμενη μέρα να βρει διαλυμένη την ομάδα, αυτοί θα είναι πάλι εκεί και θα τραγουδάνε για το τριφύλλι.


Κι ας έχουμε μείνει λίγοι πλέον...αυτοί οι λίγοι ας βρούμε την βασική αρχή που μας ενώνει, πως όλοι θέλουμε το καλό του Συλλόγου και ας πορευτούμε με αυτήν.

Κι ας κατηγορούμαστε πως βλέπουμε φαντάσματα και δημιουργούμε θεωρίες συνωμοσίας...αν ήταν έτσι, τότε γιατί το «μεγάλο μυστικό της Αθήνας» συζητιέται όλο και περισσότερο από όλο και περισσότερους, ακόμη και από ανθρώπους που παίξανε ενεργό ρόλο στην τότε περιβόητη δωρεάν μετοχών;

Ο κόσμος πρέπει να τραγουδάει για το καλό του Συλλόγου...και αυτό θα το κάνει ΚΑΙ με συνθήματα κατά εκείνων που εκδικούνται το «τριφύλλι».

Σχόλια