To πλάνο πέτυχε


O Παναθηναϊκός τελικά δεν μπόρεσε να κάνει το θαύμα και να πάρει την πρόκριση μέσα στην Ισπανία, γνώρισε την ήττα με 2-3 και για ακόμη μια χρονιά δεν θα αγωνιστεί σε Ευρωπαϊκούς ομίλους, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές προβλέψεις πως θα είναι και φέτος εξαφανισμένος από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ευρώπης.


Μια κατάληξη που φαινόταν από την περυσινή Ευρωπαϊκή πορεία που ολοκληρώθηκε με 1 βαθμό στους ομίλους του Europa League και αυξήθηκαν κατακόρυφα οι πιθανότητες πρόωρου αποκλεισμού με τις συντονισμένες κινήσεις αποσύνθεσης της διοίκησης του Γιάννη Αλαφούζου και την μετέπειτα κλήρωση με την Ατλέτικ Μπιλμπάο.

Όταν από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν έχεις αποφασίσει να μην στηρίξεις τον νέο σου προπονητή που έχει αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα, όταν διώχνεις τον τεχνικό σου διευθυντή μέσα στο καλοκαίρι γιατί σου βάζει εμπόδια να ξεπουλήσεις τον καλύτερο σου παίκτη και δεν τον έχεις αντικαταστήσει παραμονές του πιο σημαντικού αγώνα, τότε αν μη τι άλλο φαίνεται πως έχεις πλάνο να μην βγει η ομάδα στην Ευρώπη. Είτε γιατί δεν ενδιαφέρεσαι για την πορεία της, είτε γιατί δεν μπορείς το κάτι παραπάνω...

Με βάση τα παραπάνω λοιπόν, το πλάνο του Γιάννη Αλαφούζου πέτυχε και για τρίτη φορά στα έξι χρόνια παρουσίας του στο ποδοσφαιρικό τμήμα, η ομάδα θα είναι εξαφανισμένη από την Ευρώπη.

Καμία έπληξη και δυστυχώς κανένα απόθεσμα από δάκρυα. Απάθεια...και αυτή είναι η μεγαλύτερη ήττα.


ΥΓ: Ήδη ξεκίνησαν οι απόψεις με τα θα και τις δικαιολογίες του στυλ πως ήμασταν άτυχοι που πέσαμε σε Ισπανούς κτλ. Την ατυχία αυτή, μόνοι μας την δημιουργήσαμε. Γιατί το μόνο πλάνο που υπάρχει είναι να πέφτει δούλεμα και ο Παναθηναϊκός να μικραίνει με σταθερά βήματα σεζόν με σεζόν.

ΥΓ2: Τουλάχιστον πάνε καλά οι δουλειές στα media και ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που μας έκλεβε, πέρασε στους ομίλους και πήρε 30 ζεστά εκατομμύρια ώστε να μπορεί με άνεση να μοιράζει ευχολόγια και πολιτισμό. Κάτι είναι κι αυτό. Έτσι;

ΥΓ3: Τώρα πάμε για πρωτάθλημα και κύπελλο. Μέχρι να μας στήσουν και να μιλάμε για νέους χαλίφηδες. Μέχρι να πατώσουμε και να μετανιώσουμε.

Σχόλια