Μήπως έλεγε αλήθεια ο Κοντονής;


19/1/2016: ΤΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13 ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 14.

22/1/2016: Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ.

«Στη συνάντηση που είχαμε πριν λίγο καιρό, παρουσία τρίτου προσώπου, ο κ. Αλαφούζος μου είπε ότι θα έπρεπε να κλείσει η θύρα 13, διότι έχει καταστρέψει την ομάδα. Σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λέει τα ακριβώς αντίθετα. Η ανακοίνωσή της με εξέπληξε. Είναι εντελώς εμπρηστική. Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν ανέλαβε τις ευθύνες της και επιπλέον απέκρυψε όσα μου είχε πει ο κ. Αλαφούζος, παρουσία τρίτου προσώπου».

ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΤΙ:


«Ο κ. Κοντονής φαίνεται ότι τελεί σε σύγχυση. Μπερδεύει συνομιλητές και τηλεφωνικές γραμμές. Προφανώς τα περί τιμωρίας του Παναθηναϊκού τα είχε ζητήσει ο κ. Μαρινάκης. Άλλωστε ο υφυπουργός αποκαλεί φίλο του τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και συνομιλεί τακτικά μαζί του. 

Ουδείς ξεχνά άλλωστε ότι ο κ. Κοντονής είχε επιτεθεί με ανακοίνωση του κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όταν αυτή εξέδωσε απόφαση επιβολής προστίμου στον κ. Μαρινάκη για παραβίαση των περιοριστικών όρων λόγω του κατηγορητηρίου για την εγκληματική οργάνωση».

................

20 μήνες μετά και με όσα έχουν συμβεί, μήπως πρέπει να σκεφτούμε εάν έλεγε ο Κοντονής τελικά αλήθεια πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα;

Εκείνες οι μέρες βρήκαν τον κόσμο του Συλλόγου σε μια μόνιμη κινητοποίηση. Επισκέψεις στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, ντου στο Χίλτον, στην ΕΡΤ, σε εκδηλώσεις στο Χαλάνδρι...επίσκεψη ακόμη και στο σπίτι του ίδιου του πρωθυπουργού!

Ο κόσμος βγήκε στους δρόμους, όχι επειδή το ζήτησε ο Αλαφούζος, αλλά επειδή έβλεπε για ακόμη μια φορά να κυνηγιέται ένας λαός που αποτελεί τις τελευταίες δύο δεκαετίες το μόνιμο εξιλαστήριο θύμα.

Λίγους μήνες αργότερα, ο Αλαφούζος έκανε κλουβί για ζώα το πέταλο...

Μήπως η διακοπή και τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό αποτέλεσαν το πάτημα του να ζητήσει το κλείσιμο από την τότε κυβέρνηση (που ανέκαθεν της έκανε πόλεμο), ώστε να χρησιμοποιήσει την δύναμη της 13 προς όφελος του και να περάσει τα μηνύματα που θέλει;

20 μήνες μετά μόνο απίθανο δεν μου φαίνεται αυτό το σενάριο...

Σχόλια