Τρεις μήνες χωρίς τον Αλαφούζο «Γαύρος» και «Πρωταθλητής»


Έντονη συζήτηση έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα, η επικείμενη συνεργασία Αλαφούζου-Μαρινάκη στον χώρο των media, υπό την "επίβλεψη" του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Πριν την δημοσιοποίηση αυτής της ένωσης, είχαν υπάρξει τα πρώτα δείγματα γραφής με την απότομη αλλαγή στάσης του ιδιοκτήτη (;) της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την ξαφνική προστασία προς το πρόσωπο του Β.Μαρινάκη. Είτε με την παύση δημοσιοποίησης των συνομιλιών από την «Δίκη στον ΣΚΑΪ», είτε μέσω την συνεχή ταύτιση των απόψεων Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για σημαντικά ζητήματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.


Από ότι φαίνεται αυτή η παύση των πυρών και η κοινή πορεία βρίσκει ανταπόκριση και από τις δύο πλευρές. Φαίνεται πως τα συμφέροντα που διακυβεύονται στον χώρο της ενημέρωσης και της πολιτικής είναι πολύ πιο σημαντικά από τις ομάδες και ο Β.Μαρινάκης προσφέρει την ανάλογη "προστασία" στον mr.ΣΚΑΪ.



Οι εφημερίδες «Γαύρος» και «Πρωταθλητής» που αποτελούν από το καλοκαίρι του 2010 τις «ερυθρόλευκες» φωνές του έχουν σταματήσει κάθε αναφορά προς το πρόσωπο του Γ.Αλαφούζου. Το απίστευτο της υπόθεσης είναι πως και οι δύο εφημερίδες έχουν να αναφέρουν το όνομα του στα πρωτοσέλιδα τους από τις 29 Απριλίου και τον επεισοδιακό αγώνα με τον Πάοκ στην Λεωφόρο για τα plaz off.

Tρεις μήνες λοιπόν μετράει η «ανακωχή» στα κόκκινα ΜΜΕ και συνεχίζει να μετράει.

Απίστευτο; Όχι. Απλά business...

Σχόλια