Στο καλό...και να μην μας γράφεις!


Το λάθος κράτησε ευτυχώς μόλις ένα χρόνο και ο Γιάννης Μπουρούσης δεν θα φοράει του χρόνου την φανέλα με το τριφύλλι.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού που είχε κατηγορήσει τον Παναθηναϊκό ότι κλέβει πρωταθλήματα (και πολλά άλλα...), δυστυχώς μας "αξίωσε" ο Θεός να τον δούμε στα «πράσινα» αλλά το...μαρτύριο τελείωσε.


Το νούμερο 29 αλλάζει χέρια, ο Μπουρούσης φεύγει από το ΟΑΚΑ και η κακή παρένθεση κλείνει.

Στο καλό λοιπόν και να μην μας γράφεις!


ΥΓ: Κάποιοι άνθρωποι απλά δεν πρέπει να φοράνε κάποιες φανέλες, όσο επαγγελματικός κι αν έχει γίνει ο αθλητισμός στις μέρες μας. Αν ήταν μια φορά ντροπή να φοράει την φανέλα του Συλλόγου ένας τέτοιος αθλητής, είναι 10 φορές ντροπή για τον ίδιο που δεν σεβάστηκε τα λόγια του.

ΥΓ2: Δυστυχώς μεγάλο μέρος του κόσμου λειτούργησε με μνήμη χρυσόψαρου. Όχι μόνο τον αποδέχθηκε, αλλά πολλοί τον χειροκροτούσαν περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη της ομάδας μας. Το παράδειγμα Μπουρούση ήταν και η σκληρή πραγματικότητα πως αυτά που κοροίδευουμε στους γαύρους, τα ίδια κάνουμε με μεγάλη ευκολία, στον βωμό των επιτυχιών.

ΥΓ3: Τα παραπάνω δεν έχουν να κάνουν με τον Μπουρούση σαν άνθρωπο, αλλά σαν συμπεριφορά αθλητή. Μπορεί να είναι ο καλύτερος τύπος στον κόσμο, αλλά οι πράξεις του με τις δηλώσεις του στον αθλητισμό δεν είχαν καμία αξιοπιστία. 

Σχόλια