(Όπου) υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά;


Παραμονές του πρώτου φιλικού της σεζόν στην Λεωφόρο με την Άλκμααρ και εν αναμονή των αντιδράσεων του κόσμου κατά της διοίκησης και υπό την συνεχόμενη προκλητική πλέον απουσία του Γ.Αλαφούζου, οι φήμες για εξελίξεις στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φούντωσαν ξανά.


Ο δημοσιογράφος Β.Παπαθεοδώρου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook άναψε την σπίθα με χθεσινό του σχόλιο, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα υπάρχουν αλλαγές δεδομένων στο ποδοσφαιρικό τμήματα. Aρχικά, σχολιάζοντας πως "έρχονται λεφτά στον Παναθηναϊκό" και στην συνέχεια τονίζοντας πως δεν αναφέρεται σε κάποιον νέο επενδυτή, τονίζοντας πως δεν μπορεί να γράψει περισσότερα γιατί δεν είναι 100% σίγουρος και δεν μπορεί να δημοσιεύσει, όσα έμαθε.

Σειρά σήμερα πήρε, η εφημερίδα Sportime όπου χαρακτήρισε ανυπόστατα όσα ακούγονται για εμπλοκή του Καλτσίδη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πέρα των εικασιών που υπάρχουν έδω και πολύ καιρό γύρω από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το μόνο σίγουρο είναι πως κάτι συμβαίνει. Από την εξαφάνιση του Αλαφούζου μέχρι την άμεση απομάκρυνση του Τ.Μπαλτάκου και το "Pao Foundation" του Δ.Γιαννακόπουλου.

Και υπάρχουν κάποια δεδομένα μέχρι σήμερα, όπου λένε ότι:

1. Οι φήμες ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη βρίσκεται πίσω από την ΠΑΕ, όλο και πληθαίνουν.

2. Το διαχρονικό ενδιαφέρον και οι συντονισμένες κινήσεις του Δ.Γιαννακόπουλου γύρω από τον Σύλλογο με κεντρικό ζητούμενο την ΠΑΕ, είναι υπαρκτά.

3. Η "συμμαχία" Βαρδινογιάννηδων, Αλαφούζου και οι καλές σχέσεις του Δ.Γιαννακόπουλου με τον Β.Μαρινάκη είναι πραγματικότητα.

Αυτά μέχρι και σήμερα...

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν ο καπνός που φαίνεται να υπάρχει θα οδηγήσει και σε φωτιά.

Το θέμα είναι να μην χρειαστεί να φτάσουμε σε Ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς και διασυρμούς στην Ελλάδα για να πάρουν τα πράγματα μια σειρά και να φτάσουν οι συνθήκες σε απροχώρητες καταστάσεις...

Σχόλια