Έστειλε την πιο ζωντανή θύρα σπίτι της...


Τα όσα συνέβησαν εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου λίγο-πολύ έχουν σχολιαστεί. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 2-1 την Άλκμααρ, ο κόσμος έδειξε με το χειροκρότημα του την στήριξη στον Μ.Ουζουνίδη και την ομάδα και με τα συνθήματα και τα πανιά την αντίθεση του στην διοίκηση.

Όμως θέλω να σταθώ σε κάτι άλλο που δεν μου έκανε καμία εντύπωση, αλλά μου προκάλεσε θλίψη για την συνέχεια μιας πραγματικότητα που λαμβάνει χώρα εδώ και καιρό στην πιο ιστορική θύρα οπαδών στην Ελλάδα και μια από τις πιο ζωντανές σε όλο τον κόσμο.



Αυτό που δεν κατάφερε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης με τα εξώδικα και την ΠΑΛΕΦΙΠ και ο ανιψιός του με το «διαίρε και βασίλευε», όπως φαίνεται το πετυχαίνει με τον πλέον εμφανέστατο τρόπο ο Γιάννης Αλαφούζος...

Το πέταλο πλέον δεν γεμίζει και όσο περνάει ο καιρός αδειάζει όλο και περισσότερο.

Ένα φιλικό ματς που προσφέρεται για...συγκρίσεις με τις προηγούμενες χρονιές στην Λεωφόρο, που δείχνει με τον πλέον απόλυτο τρόπο πως η πιο ζωντανή θύρα μαζεύει με τον καιρό όλο και περισσότερα «φαντάσματα».

Και δεν τα λέω αυτά επειδή φοβάμαι για το μέλλον. Η 13η θύρα θα τον βρει ξανά τον δρόμο της. Έτσι κι αλλιώς τα πάντα κάνουν τον κύκλο τους. Όμως είναι πλέον τρομακτικό, τι έχει καταφέρει ο Αλαφούζος και δεν το έχουμε μάλλον αντιληφθεί...

Οι παρακάτω φωτογραφίες δυστυχώς επιβεβαιώνουν το «κατόρθωμα» του...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ, ΣΕΖΟΝ 13/14


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΤΣΙΟ, ΣΕΖΟΝ 14/15



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΣΕΖΟΝ 15/16



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΤΣΒΟΛΕ, ΣΕΖΟΝ 16/17





Σχόλια