Αυτοί παραιτήθηκαν, τα χρέη όμως ακόμη υπάρχουν...

Τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας «Η Πράσινη» στις 28 Ιουλίου και 20 Απριλίου 

Στις 19/4 ο Δ.Γιαννακόπουλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη δήλωνε πως αναλαμβάνει άμεσα όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις του Ερασιτέχνη, ώστε να ξανακάνει τον Σύλλογο ξανά πρωταθλητή σε όλα τα σπορ, αρκεί να παραιτηθεί ο Δ.Μπαλτάκος και όσοι απάρτιζαν την τότε διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Ο Δ.Μπαλτάκος παραιτήθηκε στην έκτακτη ΓΣ που συγκάλεσε, χωρίς όμως να κατέβει κάποιο ψηφοδέλτιο και ορίστηκε στον Ερασιτέχνη διοίκηση από το πρωτοδικείο.

Σήμερα, η ίδια εφημερίδα βγήκε στα περίπτερα με τίτλο "Κάθε μέρα και χρέη"...


ΥΓ: Κατ'εμέ είναι τουλάχιστον αστείο να κάθεσαι να κάνεις κουμάντο στο πορτοφόλι του άλλου. Κανένας δεν μπορεί και δεν πρέπει να κριτικάρει που θα δώσει τα λεφτά του ο Δ.Γιαννακόπουλος. Δίνει αρκετά στο μπάσκετ, κρατάει το τμήμα σε πολύ υψηλό επίπεδο (ασχέτως αν καλομάθαμε τόσα χρόνια στα Ευρωπαϊκά και θεωρούμε αποτυχία οτιδήποτε λιγότερο από την πρώτη θέση) και μαγκιά του.

Κανένας δεν τον υποχρεώνει να βάλει λεφτά στον Ερασιτέχνη. Όπως κανένας δεν τον υποχρεώνει να ξεσηκώνει τον κόσμο, να μιλάει για εκατομμύρια στα τμήματα του και πρωταθλήματα και στο τέλος (έστω κι αυτοί οι λίγοι που έχουμε την κάψα των ερασιτεχνικών) να μην συμβαίνει τίποτα λόγω μιας δέσμευσης για το Γουδί που δεν δεσμεύει σε τίποτα, κανέναν και ψηφίστηκε εντελώς δημοκρατικά από όσους ήταν γραμμένοι στα μητρώα του Συλλόγου.


ΥΓ2: Τα ίδια ισχύουν και για τον Αλαφούζο. Κανένας δεν έχει δικαίωμα, να του ζητάει να βγάζει όσα φράγκα μας κάνει γούστο από το πορτοφόλι του για την ΠΑΕ. Όμως κανένας δεν του δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τον Παναθηναϊκό με τον πλέον πρόστυχο τρόπο για τα επιχειρηματικά του πλάνα.

Σχόλια