Συνεχίζει να τιμά την ανήθικη ιστορία του ο Ολυμπιακός: Αγοράζει την πρωταθλήτρια ομάδα χάντμπολ!


Η συνταγή του 2015 με την αγορά της πρωταθλήτριας ομάδας στο γυναικείο μπάσκετ συνεχίζεται στον Ολυμπιακό και δύο χρόνια μετά είναι έτοιμος να αγοράσει την πρωταθλήτρια ομάδα του χάντμπολ αντρών!

Σεβόμενη την ανήθικη ιστορία τους, οι διοικούντες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ήρθαν σε συμφωνία με τηνς διοίκηση της ομάδας χάντμπολ ΙΕΚ Ξυνή, ώστε του χρόνου το σωματείο του Πειραιά να εμφανιστεί στα παρκέ του αθλήματος από το πουθενά και ξεκινώντας σαν φαβορί για το πρωτάθλημα.


Στην Ελλάδα που ξεχνά σε χρόνο dt και οι ηθικές αξίες πάνε περίπατο, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αγοράζει ομάδες και πρωταθλήματα με μοναδικό του στόχο να πιάσει σε τίτλους τον πολυνίκη του Ελληνικού Αθλητισμού, Παναθηναϊκό και να αλλάξει την ιστορία όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Χωρίς ηθικές αναστολές, χωρίς ίχνος ρομαντισμού και ευθιξίας ο Ολυμπιακός έχει λεφτά και δεν μπαίνει καν στην διαδικασία να χτίσει ομάδες. Τις αγοράζει απευθείας και δίνει μια άλλη διάσταση στο «ευ αγωνίζεσθαι».


ΥΓ: Δύο χρόνια μετά το πρώην Ελληνικό είναι αήττητο εντός συνόρων στο γυναικείο μπάσκετ. Δύο χρόνια μετά οι νίκες και οι τίτλοι πιστώνονται στον Ολυμπιακό, γιατί πολύ απλά κανένας δεν θυμάται. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός που έχτιζε το ρόστερ του και με προσεγμένες επιλογές τα τελευταία χρόνια ήταν μόνιμος και άξιος διεκδικητής του πρωταθλήματος, βρέθηκε το 2015 να χάνει το πρωτάθλημα για ένα λάθος σφύριγμα και λίγους μήνες μετά από φαβορί έγινε αουτσάιντερ έξαιτίας μια νέας ομάδας που εμφανίστηκε από το πουθενά.

Σήμερα, κάποιοι γκρινιάζουν που ξεφτιλιζόμαστε από τον Ολυμπιακό στο γυναικείο μπάσκετ. Αύριο κάποιοι άλλοι θα γκρινιάζουν που ο Ολυμπιακός σηκώνει πρωταθλήματα και στο χάντμπολ.

Προσωπικά κάτι τέτοια με κάνουν να νιώθω περήφανος που είμαι Παναθηναϊκός. Είπαμε...ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλά ένα αθλητικό σωματείο που έχει σαν στόχο του να είναι πρωταθλητής με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο. Είναι πολλά παραπάνω. Τέτοιες πρακτικές να μας λείπουν...

Σχόλια