Παίζει το τελευταίο επεισόδιο του σήριαλ


Ο Παναθηναϊκός βιώνει ένα από τα πιο δύσκολα καλοκαίρια της ιστορίας του, με τον άνθρωπο που παριστάνει τον ιδιοκτήτη της ομάδας να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του τελευταίου επεισοδίου σε ένα σήριαλ που παίζεται τα τελευταία χρόνια και έχει πετύχει να "νεκρώσει" την πλειοψηφία των Παναθηναϊκών.

Ο άνθρωπος που φαίνεται ότι κρατάει στα χέρια του, τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει επαναφέρει με τις δικές του πρακτικές την ομάδα ξανά στο σημείο μηδέν.


Χρωστάει μισθούς σε ανθρώπους της ΠΑΕ, σε παίκτες, δεν ξεκαθαρίζει το διαθέσιμο μπάτζετ στον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή, οι πρωτοκλασάτοι παίκτες είναι στην έξοδο και ο Παναθηναϊκός απειλείται με καταστάσεις που καλό είναι ο κόσμος να τις ξέρει από τώρα.

Αν ο Παναθηναϊκός δεν περάσει φέτος στους ομίλους του Europa League, θα κλείσουν τα σύνορα για αυτόν τα επόμενα χρόνια. Ενώ ήδη είναι δύσκολο να περάσει στους ομίλους, μιας και πλέον βρίσκεται στους αδύναμους, η ομάδα αντί να δυναμώνει, αποδυναμώνεται.

Τυχόν αποκλεισμός από τους ομίλους σημαίνει δεδομένους αποκλεισμούς από τα προκριματικά των επόμενων ετών και ανάγκη για όλο και περισσότερα χρήματα κάθε ερχόμενο καλοκαίρι.

Στα μάτια μου παίζεται το τελευταίο επεισόδιο. Είναι μια χρονική περίοδος που γίνεται ξεκαθάρισμα ρόλων στον πολιτικό, οικονομικό και ενημερωτικό κομμάτι της χώρας.

Το θέμα είναι πως όπου κι αν κάτσει η μπίλια, καλό είναι να γνωρίζουν πως ο πιο επικίνδυνος λαός είναι αυτός που νιώθει πως δεν έχει να χάσει πλέον τίποτα.

Ο κόσμος του Συλλόγου έχει βιώσει τα πάντα, πλην ενός υποβιβασμού της ομάδας. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως ακόμη και κάτι τέτοιο δεν είναι πλέον ικανό να φοβίσει κανέναν Παναθηναϊκό.

Έχουμε ζήσει εσωτερικές προδοσίες από τους πάντες, ύμνους για προέδρους του γαύρου από δικούς μας προέδρους, Ευρωπαϊκές ξεφτίλες, παγιοποίηση δευτερότριτων θέσεων, ανομβρία τίτλων, ντροπιαστικές ήττες στην Ελλάδα, κυνηγητό του κόσμου από διοικήσεις και κράτος, φίμωση Παναθηναϊκών φωνών.

Τι έχει να φοβηθεί πλέον ο κόσμος;

Η απάντηση είναι τίποτα.

Όσο περισσότερο ναρκωμένο θεωρούν τον κόσμο, τόσο περισσότερο λάθος κάνουν.

Σχόλια