Ξεκίνησε η προετοιμασία για την "επιστροφή" των Βαρδινογιάννηδων ;


Μέσα από το site iapopsi, βγήκε για πρώτη φορά στην δημοσιότητα άρθρο που εμπλέκει τον γιο του Γιώργου Βαρδινογιάννη, Νίκο, με την επόμενη μέρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον παρουσιάζει ως τον «συμπαίκτη» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής και δεν έχει υπάρξει καμία διάψευση από καμία πλευρά.

Φαίνεται πως τα κομμάτια του παζλ ενώνονται, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και αυτοί που...βλέπαν φαντάσματα τόσα χρόνια, δικαιώνονται.


Το σήριαλ «Η εκδίκηση» φτάνει στο τέλος της και είναι πλέον η ώρα να ξεκινήσει η νέα εκδοχή του.

Το όνομα του Δ.Γιαννακόπουλου είναι ικανό να λειτουργήσει ως προστασία για τους αντιφρονούντες και η διάλυση της ΠΑΕ ικανή για να ζητάμε πίσω αυτούς που δεν έφυγαν ποτέ.

ΥΓ: Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έβρισκε κάποιον να τον πάρει πλην του Τσάκα; Γιατί ο Αλαφούζος δεν έβρισκε κάποιον να την δώσει; Για αυτό, για αυτό και για αυτό.

ΥΓ2: Πριν κάποια χρόνια, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ένας λεφτάς Παναθηναϊκός όταν τον ρώτησαν γιατί δεν μπαίνουν στην ΠΑΕ είχε δώσει την αποστομωτική απάντηση "για να μην μπούμε στο μάτι τους"...

ΥΓ3: Θα μου πείτε τώρα, γιατί να έχουμε προκατάληψη με κάθε Βαρδινογιάννη; Άλλο ο Τζίγγερ, άλλο κάποιος ξάδερφος του. Γιατί να μην θέλουμε έναν που να έχει λεφτά στον Παναθηναϊκο;

Να σας ρωτήσω...γιατί ο Παναθηναϊκός έπρεπε να τραβήξει όλα αυτά, αφού δεν θέλανε να τον αφήσουν εξαρχής;


Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Εξελίξεις και μάλιστα πάρα πολύ γρήγορα θα υπάρξουν στον Παναθηναϊκό, όχι μόνο στην ΠΑΕ, αλλά στην ΚΑΕ και στον ερασιτέχνη, σε όλη την… Παναθηναϊκή Πολιτεία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Α», το δίδυμο που αποτελείται από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Νίκο Βαρδινογιάννη (υιό του «καπετάνιου») επιχειρεί να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εδώ και μήνες «οργώνει» το έδαφος προκειμένου να γίνει το όραμά τους πραγματικότητα!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σαν έτοιμος από… καιρό, λίγα λεπτά μετά την εισβολή δέκα οπαδών του ΠΑΟ στα γραφεία της ΠΑΕ την προηγούμενη Παρασκευή, λες και γνώριζε τον πανικό διάλυσης που θα δημιουργηθεί, ανάρτησε το εξής ενωτικό μήνυμα στο Instagram.


Τα αντανακλαστικά του οφείλονται προφανώς στην προεργασία που έχει κάνει για την ΠΑΕ, όχι μόνο σε διοικητικό επίπεδο, αλλά και σε «στεγαστικό», καθώς ως γνωστόν ονειρεύεται την Παναθηναϊκή Πολιτεία στο ΟΑΚΑ, ένα σύμπλεγμα γηπέδων που θα ανήκουν στον ΠΑΟ και σε όλα τα τμήματα για 49 χρόνια. Μην ξεχνάμε την αρνητική αντίδραση που έβγαλε όταν ανακοινώθηκαν οι σκέψεις ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΕ για γήπεδο στο Γουδί και που… μάζεψε την επόμενη μέρα, όταν μάλλον κάποιοι τον συμβούλευσαν να μην είναι τόσο επιθετικός.

Και με το μπάσκετ τι θα γίνει αν αναλάβει το ποδόσφαιρο; Και σε αυτόν τον τομέα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει κάνει δουλειά, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, επεξεργάζεται έναν σούπερ χορηγό για την ΚΑΕ και μάλιστα έχει δρομολογήσει επαφές με την Coca Cola που πάνε αρκετά καλά (χωρίς να υπάρχει κάποια δεδομένη συμφωνία).

Η δε κόσμος του Παναθηναϊκού… Πέραν των δέκα που πήγαν στα γραφεία της ΠΑΕ και καθύβρισαν με συνθήματα τον Γιάννη Αλαφούζο, πλέον και η πλειοψηφία του κόσμου αρχίζει και αισθάνεται πως ο συγκεκριμένος εφοπλιστής, άκρως πετυχημένος στις υπόλοιπες δραστηριότητές του, δεν μπορεί να παρουσιάσει έναν δυνατό Παναθηναϊκό, αυτόν που ονειρεύονται οι φίλοι του και επιβάλει η ιστορία του.

Θα δεχθεί, όμως, ο κόσμος του ΠΑΟ το μέλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη κι ενώ ακόμη αιωρούνται οι κραυγές «Τζίγγερ πούλα!» πάνω από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας; Ίσως, αφού ο Νίκος Βαρδινογιάννης είναι ένα φρέσκο πρόσωπο και είναι υιός του ιστορικού και άκρως πετυχημένου ηγέτη. Έχοντας στο πλευρό του, δε, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που μόλις πρόσφατα θριάμβευσε στο μπάσκετ με τα λεφτά του, τον τσαμπουκά του και όπως αποδείχθηκε με την προπονητική επιλογή του, ίσως γίνει ευκολότερα αποδεκτός ο Νίκος Βαρδινογιάννης.

Σχόλια