Ξεφτίλα: Ξεπούλησαν τον Μπεργκ στα 3 εκατομμύρια!


Σε τελική συμφωνία ήρθε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την νέα ομάδα του Μ.Μπεργκ και ο Σουηδός επιθετικός δεν θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα. Οι ρήτρες και οι αξιώσεις της διοίκησης του Γ.Αλαφούζου πήγαν περίπατο αφού ξεπούλησαν το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας με 3.3 εκατομμύρια και τον Παναθηναϊκό να παίρνει μόλις 2.500.000 ευρώ!


Φαίνεται πως ο Λυμπερόπουλος, όσο βρισκόταν στην θέση του τεχνικού διευθυντή χαλούσε την δουλειά, μιας και ήταν κατηγορηματικός πως δεν θα πουλήσει σε τόσο χαμηλές τιμές έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών του Συλλόγου και μόλις παραιτήθηκε ξεκίνησαν ξανά οι «διαπραγματεύσεις» με το τελικό deal να δείχνει για ακόμη μια φορά πόσο ανίκανη είναι η «πράσινη» ΠΑΕ.

Μια ρήτρα που έδινε στον Παναθηναϊκό τουλάχιστον 5.200.000 ευρώ και κατέληξε να παίρνει ούτε τα μισά...

Μια διοίκηση που δεν μπορεί να προσφέρει όραμα, έχει απλήρωτους παίκτες, στέλνει στον κάδο των αχρήστων πλάνα και υποσχέσεις, αλλάζει σαν τα πουκάμισα τους τεχνικούς διευθυντές, πειραματίζεται σε όλα τα επίπεδα και δεν μπορεί να κάνει ούτε τα προφανή, να λειτουργήσει σαν μια σοβαρή επιχείρηση.

Όχι μόνο δεν μπορεί να αγοράζει καλούς παίκτες, αλλά απέδειξε πως ακόμη κι όταν της κάθονται λαχεία σαν τον Μπεργκ ,δεν έχει την ικανότητα ούτε να τα διαχειριστεί και να βγει ωφελημένος ο Σύλλογος.

Το ξεπούλημα του Μπεργκ ήταν η πιο τρανή απόδειξη για το πόσο άχρηστοι και επικίνδυνοι είναι.

Σχόλια