Τελικά ο Ομπράντοβιτς γιατί έφυγε;


Μετά την απάντηση του Ζ.Ομπράντοβιτς ότι δεν έφυγε λόγω μπάτζετ από τον Παναθηναϊκό, σειρά πήρε ο Δ.Γιαννακόπουλος που ανέβασε στο newsbomb βίντεο και ηχητικά που τράβαγε στις συναντήσεις του με τον Ζ.Ομπράντοβιτς και τον Δ.Ιτούδη!

Είδαμε το βίντεο και ακούσαμε το ηχητικό, όπως προτρέπει και το εν λόγω άρθρο. Και ακούσαμε έναν Ζ.Ομπράντοβιτς να εξηγεί ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι πρώτος και όχι δεύτερος και να θυμίζει πως για ακόμη μια χρονιά, η ομάδα έχει αργήσει στον σχεδιασμό της, πως οι παίκτες θα έχουν πιθανότατα ήδη προσφορές από άλλες ομάδες και πως δεν θέλει μπάτζετ όπως η ΤΣΣΚΑ, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Και θυμήθηκα όταν ρωτούσαν τον Ομπράντοβιτς στις συνεντεύξεις τύπου τι θα γίνει και αυτός τους επέστρεφε τις ερωτήσεις πίσω γιατί κανένας δεν τον ενημέρωνε.

Μάλιστα στο ίδιο άρθρο -εφόσον θεωρήσουμε ότι όντως ο Ζοτς έφυγε για το μπάτζετ- ξεκαθαρίζεται ότι η διαφορά στο μπάτζετ ήταν στα 1-2 εκατομμύρια ευρώ. Τα συμπεράσματα δικά σας...τι χάσαμε και πόσα περισσότερα έδωσε ο Δ.Γιαννακόπουλος τις επόμενες χρονιές με τις συνεχείς αλλαγές σε παίκτες και προπονητές.

Τέλος μια ερώτηση...

Ο Ομπράντοβιτς γιατί έφυγε τελικά;

Επειδή ο Θ.Γιαννακόπουλος του χρωστούσε μισθούς;
Επειδή ο Δ.Ιτούδης ήταν διαλυτικό στοιχείο και του έβαλε λόγια;


: Κανένας δεν μπορεί και δεν πρέπει να κάνει κουμάντο στο πορτοφόλι του Δ.Γιαννακόπουλου. Αυτός τα βάζει και είναι δικαίωμα του να έχει την άποψη του και να τα δίνει εκεί που κρίνει ότι αξίζουν. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό για να μην μπερδευόμαστε.

YΓ2: Την ίδια ώρα που του έδινε το 25% των μετοχών της ΚΑΕ, τον ηχογραφούσε...

ΥΓ3: Σεβασμός...

ΥΓ4: Πάυλο-Θανάση και Ζοτς σας ευχαριστούμε για όσα ζήσαμε. Δυστυχώς τα ωραία συμβαίνουν μόνο μια φορά στην ζωή...

Σχόλια