Παναθηναϊκοί είμαστε και όχι Τατιάνες..


Μεγάλος ντόρος δημιουργήθηκε χθες με φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media και έδειχναν τους Σίνγλεντον και Φελντέιν να διασκεδάζουν σε γνωστό μπαρ της Γλυφάδας. Αμέσως όλοι ξεκίνησαν να αναπαράγουν και να διαδίδουν αυτό το υλικό και ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι αναρτήσεων από τους παίκτες αλλά και τον ίδιο τον ιδιοκτήτη για αυτό το θέμα.


Εν τέλει, οι φωτογραφίες ήταν παλιές και όχι από την περίοδο των τελικών.

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, αλλά οι ισορροπίες που δεν υπάρχουν. Δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα αν οι παίκτες θέλουν να βγαίνουν τα βράδια και να γινόμαστε όλοι ντεντέκτιβ και κριτές. Παίκτες πάντα έβγαιναν, πάντα έβγαιναν και δη οι Αμερικάνοι. Πρέπει να αποτελεί πρόβλημα όταν οι παίκτες ξενυχτάνε και χάνουν προπονήσεις, ξεχνιούνται σε καζίνο και μπαρ ενώ την επομένη ταξιδεύουν και παίζουν σημαντικότατους αγώνες ή εμφανίζονται μεθυσμένοι στο ξενοδοχείο της ομάδας εν μέσω ημιτελικών.

Αυτά είναι προβλήματα και μάλιστα σοβαρά. Και μόνο ο ίδιος ο ιδιοκτήτης μπορεί να τα κόψει μαχαίρι. Χωρίς να τους παίρνει όλους η μπάλα και χωρίς να γίνεται σημείο αναφοράς για τους λάθους λόγους η ομάδα.

Παναθηναϊκοί είμαστε και πρέπει να ασχολούμαστε τι κάνουν οι αθλητές μας στο παρκέ και όχι Τατιάνες να ψάχνουμε να βρούμε τι κάνουν τα βράδια.

Σχόλια