Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τους τίτλους τέλους του Αλαφούζου


Το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που θα λάμβανε χώρα σήμερα τελικά αναβλήθηκε λόγω πένθους του Γιάννη Αλαφούζου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως από την αρχή της νέας εβδομάδας δεν θα υπάρξουν διοικητικές εξελίξεις.

Το κεφάλαιο του Γ.Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως έχει κλείσει και δεν υπάρχει πλέον διάθεση τόσο από τον ίδιο, όσο και από τον κόσμο να συνεχίσει να υφίσταται.

Ο αποκλεισμός της Καμπάλα φαίνεται πως αποτέλεσε το ξεκίνημα μιας σειράς λανθασμένων και επιπόλαιων επιλογών του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έφερε ένα ψυχολογικό άδειασμα και ουσιαστικά αποτέλεσε την αρχή του τέλους του.


Πλέον αναμένουμε εξελίξεις, που ούτως ή άλλως φαινόντουσαν εδώ και καιρό πως θα υπάρξουν το καλοκαίρι. Μένει να δούμε τι θα συμβεί και κατά πόσο θα έχουν βάση οι φήμες που ακούγονται όλο και πιο έντονα από τα Χριστούγεννα περί Βαρδινογιάννηδων.

Σχετικά με τον Αλαφούζο, τα έργα και ημέρες του θα τα κρίνουμε τις ερχόμενες μέρες μόλις υπάρξουν και επίσημες δηλώσεις και τοποθετήσεις από τον ίδιο.

Καλώς ή κακώς απέτυχε στον Παναθηναϊκό και είναι φρόνιμο όταν δεν φαίνεται καμία προοπτική πλέον στον ορίζοντα, να υπάρχουν ομαλές και όχι εκβιαστικές αποχωρήσεις.

ΥΓ: Ίσως η αποχώρηση του από τον Σύλλογο και ο τρόπος που θα γίνει να είναι πολύ πιο σημαντικός και να χρειάζεται πολύ πιο προσεκτικούς χειρισμούς από όλη την διαδρομή του στην ομάδα.

ΥΓ2: Η αποχώρηση του ίσως να επηρεάσει το γηπεδικό, ίσως και όχι. Αν πάντως το Γουδή τσουλάει, τότε δεν πιστεύω πως θα υπάρξει πρόβλημα να βρεθεί ενδιαφερόμενος.

ΥΓ3: Μέσα μου θεωρώ δεδομένο πως θα αποχωρήσει και δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη. Ανέκαθεν τον θεωρούσα ως μεταβατικό στάδιο, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό. Προσέφερε κιόλας στην ομάδα, ασχέτως αν το αποτέλεσμα βγαίνει μείον.

Σχόλια