Κυριάκο, που ήσουν εξαφανισμένος τόσο καιρό με την εγκληματική οργάνωση του Μαρινάκη;


Επίθεση εξαπέλυσε ο Κ.Μητσοτάκης από τον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, στον Ι.Σαββίδη και τον πέτσινο τρόπο που πήρε το Κύπελλο. Αναφέρθηκε στον τελικό του Σαββάτου, τα επεισόδια, τα χαρισμένα χρέη του Τσίπρα στον Σαββίδη και την παράγκα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο ίδιος άνθρωπος δεν βγήκε ποτέ να κάνει μια δήλωση για το σάπιο κατεστημένο που κυριαρχεί δύο δεκαετίες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν βγήκε πότε να δηλώσει αηδιασμένος με τον Β.Μαρινάκη (τον κουμπάρο της αδερφής του), ούτε να κάνει κάποιο σχόλιο για τις δικαστικές υποθέσεις που μιλάνε για ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όσα καταλόγισε για τον Σαββίδη ήταν πολύ σωστά, αλλά δεν τον είδαμε να κάνει το ίδιο και για τον πρώην...χαλίφη.



ΥΓ: Εμάς σαν Παναθηναϊκούς μας ενδιαφέρει η ομάδα μας να μην αδικείται και να μην αδικεί. Άρα κατ'επέκταση το ποδόσφαιρο να είναι όσο πιο τίμιο γίνεται. Ο Αλαφούζος αν θέλει μπορεί να βγάζει πλέον και κοινές ανακοινώσεις με τον Μαρινάκη. Είναι δικαίωμα του. Όμως η συστράτευση που φαίνεται να υπάρχει τον τελευταίο καιρό με αυτόν τον άνθρωπο, δεν του επιτρέπει να έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τον Σύλλογο.

ΥΓ2: Αναλυτικά οι σχετικές δηλώσεις του Κ.Μητσοτάκη,

«Είδα τον αγώνα (σ.σ. τον τελικό Κυπέλλου) και στενοχωρήθηκα. Εγώ είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού, αλλά οχι οπαδός. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Η εικόνα του τελικού ήταν θλιβερή, με ένα ακατάλληλο γήπεδο, ένα ματς που δεν έπρεπε να διεξαχθεί τελικα. Στο γήπεδο ήταν μόνο χούλιγκαν και από τη μία και από την άλλη πλευρά. Δε θα σταθώ στη διαιτησία, το επισημάνατε κι εσείς.

Αλλά αυτή η εικόνα δεν τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει πάρει για τα καλά την κατιουσα. Σκεφτόμουν ποιο νέο παιδί, που αγαπά το ποδόσφαιρο, θα θελήσει να δει αυτό το θέαμα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι πια ένα ελκυστικό προϊόν και αυτό δεν το αντιλαμβάνονται οι ομάδες, αλλά και η πολιτεία που για να διεξαχθεί το παιχνίδι σφύριζε αδιάφορα. 

Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού, αλλά έχω πάει στην Τούμπα 17 ετών. Ο ΠΑΟΚ μάλλον είχε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ εφέτος. Άρα δε χρειαζόταν ένα "πέτσινο γκολ" για να κερδίσει. Η 'οποια παράγκα πριονίζει το κλαδί πάνω στο οποιο όλοι καθόμαστε ως φίλαθλοι, καθώς το ποδοσφαιρικό προϊόν υπονομεύεται από πιθανές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, από το ότι δεν μπορούν οικογένειες με παιδιά να πάνε γήπεδο και άρα κόβονται λιγότερα εισιτήρια, από το ότι δε θα μπορούμε να πάμε στο Champions League και άρα λιγότερα έσοδα». 

«Πληρώνει γραμμάτιο ο Σαββίδης»

«Το ποιος θα γίνει πρωθυπουργός στη χώρα δεν θα το αποφασίσει κανένας κ. Σαββίδης, θα το αποφασίσει ο κυρίαρχος ελληνικός λαός.

O κ. Σαββίδης έδωσε συνέντευξη υμνόντας τον κ. Τσίπρα και μιλώντας προσβλητικά για εμένα. Εμείς δεν πρόκειται να δεχθούμε ούτε παρεμβάσεις ούτε εκφοβισμούς… Οι επενδύσεις χρειάζονται κανόνες, και όλοι οι επενδυτές είναι ευπρόσδεκτοι αρκεί να τηρούν το νόμο και να μη θεωρούν ότι πρέπει να αποκτήσουν έλεγχο των ΜΜΕ για να αποκτήσουν προστασία… Αυτός είναι ο ορισμός της διαπλοκής, είναι δημόσια ομολογία διαπλοκής. Όταν κάποιος αγοράζει επιχείρηση ξέρει τι αγοράζει, όπως αποδείχθηκε και από δημοσιεύματα για τη ΣΕΚΑΠ... Αυτά ρυθμίζονται πριν, όχι εκ των υστέρων.

Δεν μπορούν να γίνονται χαριστικές ρυθμίσεις με ξεκάθαρο πολίτικο αντάλλαγμα για να εξυπηρετούν την επόμενη μέρα την κυβέρνηση, κι αυτό είναι το γραμμάτιο που πληρώνει ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας.»

Σχόλια